Antena Căutare

X Factor 2021, 29 octombrie. Alina Statie a combinat cu două stiluri opuse cu melodiile Ederlezi-Dikanda și Bishop Briggs-River

Alina Statie a interpretat pe scena X Factor 10 melodiile Ederlezi-Dikanda și Bishop Briggs-River. Concurenta a reușit să îi impresioneze pe jurați în preselecțiile X Factor 2021 cu o combinație excelentă de stiluri. Cum s-a descurcat și câți de “DA” a primit.

Concurenta pe scena x Fcator în timpul momentului artistic Galerie
Alina Statie a interpretat pe scena X Factor 10 melodiile Ederlezi-Dikanda și Bishop Briggs-River. Concurenta a reușit să îi impresioneze pe jurați în preselecțiile X Factor 2021 cu o combinație excelentă de stiluri. | Antena 1/ X Factor

Alina Statie are un stil excentric și are muzica în sânge, două aspecte care i-au completat apariția în preselecțiile X Factor. Ea mărturisește că oamenii o recunosc unori după părul său verde.

“Când la evenimente, petreceri, nunți, botezuri, cumetrii, pub-uri și restaurante. Nu cânt la înmormântări! Sunt un om vesel, îmi place să dau voie bună oamenilor”, spune Alina Statie la testimoniale.

Alina Statie a cântat Ederlezi - Dikanda și Bishop Briggs - River în preselecțiile de la X Factor sezon 10

Alina Statie a început prin a cânta o melodie tradițională, care a luat naștere în comunitatea romilor din Balcani și anume Ederlezi - Dikanda și a reușit să impresioneze de la primele note cântate.

După începutul apoteotic, Alina a schimbat registrul și a intrat pe piesa Bishop Briggs - River și a surprins jurații cu alegerea muzicală făcută.

Momentul i-a mișcat pe jurații, care fie au cântat cu ea, fie au dansat pe acordurile muzicale. Prezenta ei scenică a fost apreciată, mai ales că nu a lipsit deloc dansul și energia.

Citește și: X Factor 2021, 22 octombrie. Valentina Martucci a cântat impecabil „You make me feel” de la Aretha Franklin. Ce au spus jurații

Jurizare Alina Statie la X Factor 2021 în preselecții

Ștefan Bănică: Mi-a plăcut teribil începutul! Foarte bine, fără greșeală începutul. Fără negativ, fără nimic! Pentru mine a fost chiar mișto! Răspunsul meu e DA.

Delia: Ai o abordare interesantă, proprie, a ta. Nu mi-ai sunat ca nimeni, efectiv. N-am termen de comparație. Răspunsul meu e DA și îmi doresc să lucrăm împreună, în grupuri!

Florin Ristei: Alina, ai o voce foarte bună! Din partea mea ai un DA!

Loredana: Alina, îmi place de tine! Ai un look mișto, ești super cool girl și mi-a plăcut și melanjul ăsta între romanes și engleză pe care l-ai făcut. Ai o voce interesantă! Mi-a plăcut interpretarea, mai ales începutul a fost oau! Dar, dar o să mă abțin în seara asta să-și dau un Da, dar cu siguranță ai toate șansele să rămâi la X Factor.

  • Alina Statie a primit 3 DA și este pe lista de așteptare.

Cine este Alina Statie de la X Factor 2021

Alina Statie este din orașul Balj, județul Olt, dar locuiește în București de trei ani. Ea spune că de când a venit în Capitală “cântă și inginerește”.

“Sunt inginer video, imagine, în zona asta. Am încercat să mă apropii de domeniu, să mă ajut, să compu, să-mi produc muzica, să mixez”, le spune juraților Alina.

Citește și: X Factor 2021, 22 octombrie. Alexia Bocioc i-a impresionat până la lacrimi pe jurați cu piesa „Bohemian Rhapsody” de la Queen

“În ultimii trei ani mi-am scris piesele proprii, mi-am făcut și videoclipuri, pe unele le-am și filmat singură că n-am avut cu cine să le fac, dar m-am obișnuit să fiu omul bun la toate”, mai spune Alina Statie în preselecțiile X Factor 10.

Citește și: X Factor 2021, 22 octombrie. Alexandru Ștefan Stoica a cântat superb piesa „The impossbile dream”. Ce meserie are

Despre sezonul 10 X Factor. Unde poți urmări toate edițiile X Factor 2021

De zece ani, prezentatorii X Factor, Răzvan și Dani, au străbătut țara în lung și în lat pentru a găsi factorul X, iar în 2021 au pregătit și mai multe surprize pentru cei de acasă, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei.

Pe parcursul celui de-al zecelea sezon, fanii X Factor vor avea ocazia să își exprime preferințele față de concurenți chiar în timpul reprezentației acestora, prin intermediul aplicației Antena 1.

La finalul fiecărei prestații, cei de acasă vor putea vedea pe Antena 1 rezultatul interacțiunilor și vor afla, astfel, dacă au fost sau nu pe aceeași lungime de undă cu jurații X Factor.

Emoția este la înălțime, la fel și ambiția celor patru jurați, care știu de la începutul sezonului ce grupe vor pregăti. Anul acesta, Loredana are categoria Mixt, Delia coordonează Grupurile, Ștefan Bănică se ocupă de Băieți, iar Florin Ristei de Fete.

Împreună cu Ilona Brezoianu, telespectatorii pot să pășească în culisele emisiunii. eXtra Factor vine cu episoade noi, exclusive, disponibile pe a1.ro și Antena PLAY.

În sezonul 10, fanii celui mai tare talent show au ocazia să simtă că fac parte din spectacolul toamnei și pe a1shop.ro. Cei de acasă vor putea găsi o serie limitată de tricouri cu designuri inspirate din universul XFactor, în exclusivitate pe a1shop.ro, platforma de pe care pot achiziţiona produse utile create pentru fanii celor mai urmărite emisiuni ale staţiei!

X Factor 2021, 29 octombrie. Max Corfini a umplut platoul cu energia sa! Cu piesa "On Broadway" a dat jurații ... X Factor 2021, 29 octombrie. Lorenzo Valenti a cântat Human de la Rag'n'Bone Man și a venit special din Italia sa impres...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x