Antena Căutare

X Factor si-a lansat canalul oficial de Youtube!

Pentru ca stim ca X Factor este un show ce da dependenta, am hotarat sa marim doza zilnica de spectacol

X Factor si-a lansat canalul oficial de Youtube!
Florin Ristei, numarul unu pe youtube. Pana acum!

Pentru ca stim ca X Factor este un show ce da dependenta, am hotarat sa marim doza zilnica de spectacol

Cu fiecare nou sezon, X Factor aduce ceva proaspat, menit sa tina publicul mereu aproape! Asa ca in sezonul trei se lasa cu video-uri calde, din timpul auditiilor si nu numai, postate pe canalul oficial de Youtube. Canalul a fost lansat saptamana aceasta si-l gasiti la  “The X Factor Romania”.

Va puteti “servi”, la orice ora din zi si din noapte, cu inregistrarile ce cuprind, integral, prestatia concurentilor favoriti. La desert, va oferim Top 3 cele mai “gustate” clipuri de pana acum. Cu tot cu topping.

In fruntea clasamentului se afla nimeni altul decat amicul Florin Ristei, a carui interpretare a strans aproape 1000 de vizionari. Pe doi ne intalnim cu acelasi Florin, energic si zambaret, care ne spune de ce a ales sa participe la X Factor. Cu alte cuvinte, aflam de ce lasat-o pe celebra Dana in favoarea “necunoscutei” Grace Kelly. Iar locul trei este ocupat de Oana Muntean, Barbie din Arad, care a cucerit instantaneu juriul cu melodia “You and I”, semnata Lady Gaga.

Astazi, de la 20.30, la X Factor: Marilyn Monroe de Romania il vrea de barbat pe Cheloo... E pe bune! Cheloo, impresionat in acest sezon de un concurent X Factor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x