Antena Căutare

Astazi, de la 20.30, la X Factor: Marilyn Monroe de Romania il vrea de barbat pe Cheloo

X Factor continua duminica, de la 20:30, la Antena 1, cu un nou episod de auditii. Printre tinerii care si-au facut aparitia in fata juriului in acest sezon se numara si Iuliana Butenco, o concurenta de doar 20 de ani, venita tocmai de peste Prut, cu gandul de a-l cuceri pe cel mai dur dintre juratii X Factor, Cheloo.

<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 </xml>X Factor continua duminica, de la 20:30, la Antena 1, cu un nou episod de auditii. Printre tinerii care si-au facut aparitia in fata juriului in acest sezon se numara si Iuliana Butenco, o concurenta de doar 20 de ani, venita tocmai de peste Prut, cu gandul de a-l cuceri pe cel mai dur dintre juratii X Factor: "

Cheloo e genul meu, imi place cum arata, imi place stilul lui, e un barbat adevarat. Am aflat de curand ca e liber!", a marturisit Iuliana, in backstage.

Tot in culise, concurenta si-a facut si un portret: "Cheloo, sunt Iuliana, am 20 ani, sunt tanara, frumoasa, desteapta si singura, asa ca nu ai nicio sansa!"

<!--[if gte mso 9]><xml> </xml> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin:0in; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;} </style>

Delia si Bittman au aflat imediat acest amanunt si au incurajat-o pe Iuliana sa se aseze in bratele lui Cheloo, ceea ce frumoasa moldoveanca a si facut! Delia a imortalizat momentul, cu iPad-ul ei, iar toti au inceput sa strige, in gura mare: "Cheloo se insoara anul asta!".

Daca va reusi sau nu sa il cucereasca pe juratul X Factor, ramane de vazut duminica aceasta, de la 20:30,  in cel mai nou episod X Factor, la Antena 1.

Concurenta care l-a facut pe Cheloo sa exclame "O sa am 'cosmare' cu tine!" a revenit la X Factor 3... X Factor si-a lansat canalul oficial de Youtube!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x