Căutare Live

Florin Ristei, cel mai bun an din carieră. De la fost concurent, la jurizat talente într-un show imens: "Mi s-a făcut pielea de găină pe mine, doar auzind". X Factor reîncepe la Antena 1, în această seară de la 20:30

Florin Ristei, vă reamintim, a şi plecat acasă cu marele premiu, după ce a participat chiar el la XFactor, în 2013. Juratul ne dezvălui ce surprize ne așteaptă în sezonul nouă.

Florin Ristei este noul Jurat al emisiunii X Factor care incepe in aceasta seara la Antena 1, de la ora 20.30. Cu ce surprize vine noul sezon, cel de al nouălea, ne dezvaluie artistul

Anul 2020 i-a adus juratului de la X Factor multe lucrui bune în viața profesională. Astrele s-au aliniat în cel mai perfect unghi pentru Florin Ristei și iată că îl vedem și la Neatza, dar și la concursul de voci, căutând în concurenți Factorul X!

"A fost un an foarte bun pentru mine și mi s-a făcut pielea de găină pe mine, doar auzind în casă, fără să văd imaginile, știam pe de rost ce a zis Dani acum șapte ani. Tot timpul când îl aud pe el, chiar și acum în cotextul Neatza, de unde vin, când aud pronunțând "Florin Ristei" îmi aduc aminte de seara aia când m-a pronunțat câștigător.

Da, senzațional! Și mă bucur că mă întorc după șapte ani. Nu știu dacă sunt singurul din lume care a fost concurent și se întoarce în calitate de jurat, dar știu că sunt printre puținii. Voi fi sunguril din lume dacă voi și câștiga din poziția de jurat, anul acesta", spune Florin Ristei.

X Factor, 11 septembrie, 20.30. Vezi cum cântă Florin Ristei piesele colegilor de jurizare: Loredana, Delia și Ștefan Bănică Jr.

Melodia "Dana" face 20 de ani în octombrie! "Să nu vă simțiți bătrâni!", spune Florin Ristei.

Câștigarea X Factor, de către Florin Ristei la vârsta de 26 de ani, în anul 2013 a fost momentul în care cariera artistului a luat mersul celor mai înalte culm. El era cunoscut și înaine, melodia "Dana" l a adus pe sticlă,d ar a existat un moment în care nu a mai apărut la televizor. După ce poporul l-a votat ca fiind cea mai bună voce, viața a început să-i surâdă!

"Îmi place ca atunci când dau un play pe youtube la tot ce s-a întâmplat în ultimii 20 de ani, să fiu mândru de tot ce am făcut!", spune Florin Ristei.

Florin și-a dorit să fie jurat X Factor. Artistul povestește că au fost unele moemnte când a avut discuții cu prietenii de breaslă în care și-a exprimat dorința de a fi, la un moment dat, parte din juriul X Factor: "Și uite că planetele s-au aliniat și într-un an greu, chiar dureros pentru artiști, pentru mine a fost cu noroc pe la mijlocul verii. Sunt singurul de la masa juriului care știe ce înseamnă să fii și de partea cealaltă și să tremuri de emoții", spune artistul.

Florin Ristei nu va fi indulgent, "va fi corect" cu cei care se vor prezenta în fața juriului

"Voi fi corect! Nu am "hate" neargumentat, adică dacă nu-mi place ceva, o zic, nu mă feresc , dar o zic cu un argument ca să o înțeleagă concurentul de ce îi dau un Nu", spune juratul.

O tânără fără auz cântă pe scena X Factor, în această seară! „Vocea mea interioară nu poate fi oprită!”

Citește și
mihai-petre-își-îmbrățișează-soția-cu-lacrimi-în-ochi
Mihai Petre, confesiuni cu lacrimi în ochi la Asia Express: „Ne-a anunțat că Elwira e foarte bolnavă”
Mihai Petre, confesiuni cu lacrimi în ochi la Asia Express: „Ne-a anunțat că Elwira e foarte bolnavă”
cuza-emi-două-ipostaze-diferite-și-la-autostop
Cuza și Emi au urcat în mașina unui șofer și acesta a dat un telefon. Ce lucru neașteptat a urmat, la Asia Express
Cuza și Emi au urcat în mașina unui șofer și acesta a dat un telefon. Ce lucru neașteptat a urmat, la Asia Express
irina-fodor-rochie-neagră-lungă-cu-crăpătură-pe-spate
Finala Asia Express 2021. Irina Fodor le-a dat o veste importantă concurenților
Finala Asia Express 2021. Irina Fodor le-a dat o veste importantă concurenților
Mai multe articole

Cum arată concurentul câștigător, în viziunea lui Florin Ristei

"Veți vedea diseară, în premieră, cum se vor repartiza grupele, este ceva nou, nu s-a mai făcut! Și da, mi-am proiectat deja concurentul. Eu vreau să ajung în finală cu concurentul sau cu grupul care va îndeplini criteriile următoare: 50% voce, care este importantă, dar să nu uităm că suntem într-un show tv și vocea trebuie să treacă de sticlă prin atitudine, prin dans și prin show.

Astea sunt criteriile pe care, daca cineva nu le are, poate primi un nu. Dacă doar ai venit și mi-ai cântat, poate și-am dat doar un nu, pentru că mi-am dat seama că nu poți să fii X Factor-ul ăla!", mai spune Florin Ristei.

Florin Doleanu a mizat pe o melodie proprie și a primit 3 DA. Versurile profunde i-au emoționat pe jurații “X Factor”... Momentul Biancăi Ionescu a fost oprit de Ștefan Bănică Jr. Cum a reușit totuși să impresioneze pe scena "X Factor&q...
Ultimele știri