Antena Căutare

"Zâna bună" de la X Factor ne-a cucerit cu flautul fermecat! Jurații au fost hipnotizați de prezența sa

Este o gălățeancă frumoasă, cu sclipire în priviri și are doar 18 ani. Ștefana Lepădatu a ajuns la preselecțiile X Factor datorită insistențelor prietenilor săi, pe care noi îi felicităm pentru susținere

Este o gălățeancă frumoasă, cu sclipire în priviri și se bucură de vârsta majoratului. Ștefana Lepădatu a ajuns la preselecțiile X Factor datorită insistențelor prietenilor săi, pe care noi îi felicităm pentru susținere. Acompaniată de flautul său, concurenta pare să fie candidatul perfect la titlul de câștigător X Factor.

Are prezență, un zâmbet cuceritor, dar știe și ceva muzică. Se pricepe să cânte la flaut, pian, chitară, nai, tobe și evident voce, dar să lăsăm vorbele și să trecem la fapte.

Tânăra cu flautul fermecat speră să îi cucerească pe jurați, însă nu poate trece neobservată cu instrumentul său prin fața Deliei.

Jurata trebuie să ne arate încă o dată cât de bine se descurcă la flaut. Horia, mereu dezinvolt, profită de fundalul sonor și încearcă să o scape de emoții pe concurenta noastră, reinterpretând o scenă din "Liceeni", spre amuzamentul lui Ștefan. "Bună! Eu sunt Horia! Știi să joci șah?"

Pentru a rezolva dilema - flaut sau voce - jurații o invită pe Ștefana să le demonstreze ce poate. Cu o voce cristalină și cu prestația incredibilă la flaut, gălățeanca îi aduce lacrimi în ochi surioarei sale mai mici, din culise și bineînțeles, aplauzele publicului.

"Zâna bună" de la X Factor se poate bucura de verdict acum. Cei trei jurați îi oferă trei de DA! "Nici nu știi de când aștept o prezență ca a ta aici!", i-a mărturisit Ștefan.

"Are o figură de dur!" El este juratul care l-a "speriat" pe Viorel Tudorache cu răspunsul său... Tu, Alin, Alin, Alin! L-ai făcut pe Brenciu să arunce cu un scaun pe scenă și ai scris ISTORIE! Păcat de (ne)SINCRONIZAR...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x