Antena Căutare

"Are o figură de dur!" El este juratul care l-a "speriat" pe Viorel Tudorache cu răspunsul său

Cu o privire galeșă și plină de emoții, Viorel Nicușor Tudorache a venit la X Factor pentru a-și descoperi potențialul în domeniul muzicii. "Am de gând să fac ceva în viață cu muzica!"

Cu o privire galeșă și plină de emoții, Viorel Nicușor Tudorache a venit la X Factor pentru a-și descoperi potențialul în domeniul muzicii. "Am de gând să fac ceva în viață cu muzica!".

Puștiul de 16 ani provine dintr-o comună din județul Dâmbovița, dar este încrezător în forțele proprii, în ciuda lipsei de încurajări din partea părinților.

"Mie mi-e frică de Ștefan Bănică Jr.! Are o figură de dur!", mărturisește concurentul, care nici bine nu pășește pe scenă că este luat la întrebări chiar de "temutul" jurat, Ștefan.

Viorel reușește să își stăpânească emoțiile și să interpreteze o variantă în limba română a piesei lui John Legend - All of me. Prestația sa i-a ținut captivați pe jurați, în timp ce concurentul tremura de emoție.

Voturile pozitive nu au ezitat să apară. "Pentru expunerea suflețelului tăi îți dau un Da!" a afirmat Brenciu. Delia însă a păstrat tensiunea "Nu e sfârșitul lumii, o să treci peste asta! Îți dau un Da! ;-)" , surprinzându-l pe tânărul concurent. "Răspunsul nostru este DA!", a confirmat și Ștefan.

50% chinez, 50% român, 100% talentat! Vocea tânărului care i-a fascinat pe jurații X Factor a răsunat în platoul "A... "Zâna bună" de la X Factor ne-a cucerit cu flautul fermecat! Jurații au fost hipnotizați de prezența sa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x