Antena Căutare

Zoran Demian este pe cale să-și îndeplinească visul. Prestația sa a primit 3 X DA din partea juriului X Factor

Demian Zoran a avut de mic copil înclinații spre artă, iar părinții au fost punctul lui de sprijin.

Zoran Demian a avut de mic copil înclinații spre artă, iar părinții au fost punctul lui de sprijin.

Antena 1

Sezonul 9 al emisiunii X Factor poate fi urmărit joi și vineri, de la ora 20:30, la Antena 1!

Concurentul X Factor a luat ore de canto, de pian, a făcut și trombon, iar experiența X Factor este pentru el ca o provocare, unde vrea să dea tot ce are mai bun.

Demian Zoran a venit la audiții alături de mama sa, persoana care i-a fost mereu alături și care l-a susținut în fiecare clipă. Acesta a urcat pe scenă, a fost imediat recunoscut de Loredana și a vrut să-i impresioneze pe toți.

Ei sunt concurenții din categoria lui Florin Ristei care merg direct în Bootcamp. Juratul X Factor e mentorul grupurilor

Demian are 21 de ani și este din Timișoara. Atitudinea lui a atras atenția din primele clipe, semn că cel mai mare vis al său este pe cale să se îndeplinescă: să fie mereu în centrul atenției și să aibă o carieră muzicală foarte bine dezvoltată.

În prezent, Demian este elev la Conservatorul de Arte din Timișoara, secția canto clasic și a urcat pregătit pe scena X Factor pentru a demonstra tot ceea ce poate.

Demian Zoran a interpretat piesa Human pe scena X Factor și a pus în scenă un moment demn de toată lauda.Ștefan Bănică: "Mă faci să spun acum că îmi place X Factor pentru că vin tot felul de oameni, cu tot felul de voci, cu atitudini diferite."

Zoran a primit 3 X DA din partea juriului X Factor.

Ei sunt concurenții din categoria Deliei care merg direct în Bootcamp. Jurata X Factor e mentorul grupei "mixt peste 24 de ani"X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește noul sezon joi și vineri, la ora 20:30, la Antena 1 și pe Antena Play!​

Ilinca Dinu are doar 14, dar vocea ei este atât de mare. Prestația care i-a adus 3XDA... Iulian Selea, prestație demnă de scena X Factor: "Vreau să-ți spun sincer că ai evoluat extrem de mult"...
Cum te afectează echinocțiul de primăvară, în funcție de zodie
Lumina zilei care își face mai mult simțită prezența și vreme caldă sunt semne evidente...
Horoscopul zilei de 25 martie 2023. Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 martie 2023 spune că Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei și...
Ultimele știri
x