Ei sunt concurenții din categoria Deliei care merg direct în Bootcamp. Jurata X Factor e mentorul grupei "mixt peste 24 de ani"

Delia este mentorul categoriei "mixt peste 24 de ani" și are în grupa sa voci una și una. 

Delia - X Factor, sezonul 9

Antena 1

Artista a început să își ocupe locurile pentru Bootcamp X Factor 2020, iar concurenții pe care a ales să îi trimită direct în această etapă a show-ului sunt posesorii uui talent excepțional.

Aceștia sunt concurenții din categoria "mixt peste 24 de ani" care au cucerit audiența, au primit 4XDA și merg direct în Bootcamp, acolo unde Delia le va fi mentor.

Citește și: Ei sunt concurenții din categoria Loredanei care merg direct în Bootcamp. Jurata X Factor e mentorul băieților sub 24 de ani

Sezonul 9 al emisiunii X Factor poate fi urmărit joi și vineri, de la ora 20:30, la Antena 1!

Naomi Hedman

Are 27 de ani și a venit tocmai din Londra pentru a impresiona audiența pe scena X Factor 2020.

Naomi Hedman a impresionat publicul cu frumusețea ei aparte, dar și cu vocea specială. Pasionată de modelling, concurenta a urcat emoționată pe scena și a ales să interpreteze melodia "Fallin'".

Deși are câteva piese lansate anterior, Naomi i-a convins pe jurați că merită 4XDA după ce a interpretat în duet cu Florin Ristei melodia "If Ain't Got You".


Otilia Gogu

Otilia Gogu a urcat pe scena X Factor 2020 împreună cu fiica sa, Adelina, însă duetul lor nu i-a convins pe jurați că trebuie să meargă mai departe în concurs în această formulă.

Grupul format din mamă și fiică a interpretat piesa "Două Inimi" de la Feli, iar Otilia Gogu a fost cea care a primit 4XDA pentru momentul oferit în etapa audițiilor.

Otilia Gogu merge mai departe în Bootcamp datorită recomandării inspirație a lui Florin Ristei. Juratul i-a propus Deliei să o aleagă pe mamă, în detrimentul fiicei, iar artista a acceptat.


Ei sunt concurenții din categoria lui Florin Ristei care merg direct în Bootcamp. Juratul X Factor e mentorul grupurilor

Alina Dincă

Alina Dincă are 30 de ani și a primit 4XDA la X Factor după ce a impresionat publicul pe acordurile melodiei "Love On The Brain".

De profesie antrenor vocal, Alina Dincă și-a dorit să experimenteze emoțiile scenei în calitate de concurentă în sezonul 9 al show-ului X Factor.

Vocea sa specială a cucerit audiența din prima secundă, iar momentul său a fost unul încărcat de emoție.

"Felicitări, ești în Bootcamp", a anunțat-o Delia pe Alina Dincă la finalul prestației pe scenă.


Sonia Mosca

Sonia Mosca are 29 de ani și a venit la X Factor tocmai din Napoli. Italianca le-a povestit membrilor juriului că are muzica în sânge și provine dintr-o familie de muzicieni, tatăl ei fiind baterist, iar mama soprană.

Publicul a amuțit atunci când Sonia a început să cânte piesa "And I Am Telling You I'm Not Going", iar jurații au realizat că au în fața lor un talent inegalabil. La final, juriul s-a ridicat în picioare, extaziat de talentul frumoasei italience.

"Dacă închideam ochii credeam că e Jennifer Hudson!", a declarat uimit Ștefan Bănică.

Juraților le-a plăcut atât de mult vocea Soniei încât au invitat-o să mai interpreteze o melodie. De data aceasta, italianca a ales piesa "Burn Baby, Burn".


Kalon Rae

Kalon Rae este posesorul unei voci aparte, iar apariția sa pe scena X Factor 2020 a fost una de excepție.

"Vreau să cuceresc lumea! Ceea ce înseamnă că vreau ca toată lumea să asculte muzica făcută de mine", a spus plin de entuziasm și încredere concurentul X Factor, Kalon Rae.

Născut în Italia, dar crescut în Londra, Kalon Rae a primit 4XDA în etapa audițiilor X Factor și merge direct în Bootcamp.

Jovial și cu un stil nonconformist, Kalon Rae a decis să încânte audiența cu o interpretare sensibilă a melodiei "Lately".


Concurentele din categoria lui Ștefan Bănică care merg direct în Bootcamp. Juratul X Factor e mentorul fetelor sub 24 de ani

Iulian Canaf

Iulian Canaf a impresionat juriul X Factor și publicul deopotrivă, cu vocea lui de aur. Concurentul are blues-ul în sânge, iar pasiunea lui pentru muzică i-a adus 4XDA și un loc direct în Bootcamp.

În fața juraților X Factor, Iulian Canaf a ales să interpreteze piesa "Please Accept My Love", iar Delia s-a declarat fascinată de momentul său.

"Ce am văzut astă seară este reprezentarea pasiunii și talentului în stare inițială", spune Florin Ristei, plin de admirație pentru concurent.


Lakeetra Knowles

Lakeetra Knowles este o adevărată apariție. Muzica face parte din viața sa încă de la o vârstă fragedă.

Concurenta a crescut și a trăit cu muzica, a mers și a cântat mult timp la biserică, dar spune că această experință a ajutat-o foarte mult să se maturizeze din punct de vedere vocal.

Lakeetra are 46 de ani și a urcat cu mare încredere pe scena X Factor. Concurenta, care este rudă cu Beyonce, a ales pentru prestația de pe scena X Factor piesa It's A Man's World și a impresionat cu vocea sa atât jurații, cât și pe cei prezenți în sală.

Lakeetra Knowles a primit 4XDA și merge direct în Bootcamp.


Austin Hirth

Austin Hirth are o poveste de viață impresionantă. A crescut în București, dar s-a născut în Statele Unite ale Americii și îi place să cânte pe stradă. Acesta venit la X Factor pentru a împărtăși cu toată lumea vocea lui fascinantă.

Concurentul a interpretat piesa "Budapest" și a surprins publicul cu vocea lui minunată, chiar și prezentatorii X Factor au fost surprinși de vocea lui aparte. Austin Hirth a primit 4xDA și merge direct în BOOTCAMP.


Mehmet Dural

Cântă de la vârsta de 16 ani, dar pasiunea pentru muzică este în sufletul său de când se știe. Mehmet a venit anul trecut în România și a rămas pentru că a fost plăcut impresionat de țara noastră și de oamenii de aici.

Delia: "Mehmet, îmi place vocea ta, îmi place ce tehnică folosești."

Mehmet Dural a urcat pe scena X Factor și le-a spus juraților povestea lui. Florin Ristei l-a recunoscut de la sesiuni de karaoke și le-a spus lui Ștefan, Deliei și Loredanei că este un muzician talentat.

Concurentul în vârstă de 33 de ani a pus în scenă un adevărat spectacol pe ritmurile celebrei piese "Cennet", iar Delia, Loredana și Ristei s-au distrat de minune.


X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește noul sezon joi și vineri, la ora 20:30, la Antena 1 și pe Antena Play!​​

Ultimele știri