XFactor

Vezi ediţiile integrale pe AntenaPlay!

Galerie foto! Doamnelor, aşa arată DRESSING-ul Deliei. Încăperea în care jurata de la “X Factor” îşi ţine hainele şi încălţămintea, visul oricărei femei

 
+8 click pentru
galerie

În apartamentul uimitor pe care l-a terminat de curând, Delia a amenajat un dressing spaţios pe un etaj întreg unde şi-a aranjat pantofii şi genţile. 

Apartamentul de lux al Deliei este o demonstraţie de design interior, o casă care o reprezintă pe artistă. Ceea ce impresionează cu adevărat, însă, este dressing-ul mare cât un apartament de două camere, plin cu îmbrăcăminte şi accesorii.

Delia şi-a aşezat zecile de perechi de pantofi pe rafturi minimaliste din metal, iar hainele sunt aşezate pe stendere. Ce mai?! Dressing-ul imens al juratei X Factor este visul oricărei femei. 

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Show este oferit de partenerul Orange, live, si pe aplicatia XFactor de iOS si Android!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Nu pierde cele mai tari editii X Factor! Le poti urmări LIVE oricand pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT. Intră acum!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe