Antena Căutare

Alfa Band, demonstrație de curaj și muzică bună pe scena X Factor. Florin Ristei a luat o decizie neașteptată

Alfa Band a urcat pe scena X Factor în ediția trei din acest sezon. Chiar dacă au avut emoții, curajul i-a ajutat să pună în scenă un moment care cu siguranță nu se va uita prea curând.

Alfa Band, demonstrație de curaj și muzică bună pe scena XFactor. Florin Ristei a luat o decizie neașteptată
Alfa Band pe scena X Factor | Antena 1

Deși cei 4 membri ai trupei au crescut în orfelinat, au demonstrat că în viață trebuie să știi cum să te bucuri de ceea ce ai pentru a merge mai departe. Cântă de 5 ani împreună, chiar dacă nu au crescut în același loc, dar sunt frumoși, așa cum a spus chiar Loredana despre ei.

Emisiunea "X Factor" poate fi urmărită vineri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Citește și: Otilia și Adelina Gogu sunt mamă și fiică și au urcat împreună pe scena X Factor. Piesa pe care au cântat-o i-a emoționat pe toți​

Pe scena X Factor au intrepretat piesa "Sound Of Silence" și chiar dacă Florin Ristei le-a oprit la un moment dat prestația, un lucru neașteptat de bun s-a întâmplat pentru cei 4 concurenți din trupa Alfa Band.



Ristei a propus ca trupei Alfa Band să îi fie oferit un Wild Card, lucru care nu s-a mai întâmplat până acum în show. Acest lucru presupune că mentorul grupurilor din acest sezon va lucra cu Alfa Band în Bootcamp, iar daca nici acolo nu vor reuși să îi încânte pe ceilalți jurați, atunci se va supune la vot și soarta lor se va decide în acest fel.

Ștefan Bănică: "Bravo, domnul Ristei!"

Loredana, Delia și Ștefan Bănică au fost încântați de decizia și propunerea lui Florin Ristei, iar Alfa Band s-a bucurat enorm de această oportunitate.

Dani: "Nu s-a mai întâmplat niciodată de când suntem aici!"

Alfa Band a arătat lumii întregi că visele devin realitate.



X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește noul sezon vineri, la ora 20:30, la la Antena 1 si pe Antena Play!​

Radu Deac e un adevărat personaj! Delia și Florin Ristei s-au duelat în replici din dorința de a-i fi mentori... Andrei Theodor, un concurent cu un curaj demn de X Factor. Interpretarea lui a fost pe placul juraților...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x