Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Otilia și Adelina Gogu sunt mamă și fiică și au urcat împreună pe scena X Factor. Piesa pe care au cântat-o i-a emoționat pe toți

Sunt mamă și fiică, cântă împreună și impresionează peste tot pe unde merg. Pentru fiică, mama înseamnă tot universul ei. Pentru mamă, fiica este ceva de nelipsit.

Otilia și Adelina Gogu, pe scena X Factor

Antena 1

Otilia și Adelina Gogu au urcat împreună pe scena X Factor, și-au spus povestea, dar s-au concentrat pe ce este cel mai important și anume prestația de pe scenă.

Emisiunea X Factor poate fi urmărită vineri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Florin Ristei: "E prima oară când văd un grup format din mamă și fiică!"

Cele două concurente au ales să interpreteze piesa "Două Inimi" de la Feli, iar jurații au fost impresionați. Au oferit un moment emoționat pe scenă, au făcut-o pe Loredana să lăcrimeze și la final au primit ropote de aplauze.

Citește și: Radu Deac, întâlnire cu Ilona Brezoianu. Ce i-a povestit înainte de a urca pe scena X FactorSfaturile au venit din partea juraților. Mama este cea care a impresionat mai mult și, deși jurații nu vrut să facă o comparație între ele, la final, cele două au avut de ales.

Mama este cea care a primit 4 X DA și automat intră în echipa Deliei. Fiica mai are nevoie de experință, are nevoie să cânte singură pentru a căpăta mai multă încredere, sfaturi primite de la Ștefan Bănică.

Delia a fost de acord cu propunerea lui Ristei, iar Otilia, mama, merge mai departe în concurs.X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește noul sezon vineri, la ora 20:30, la la Antena 1 si pe Antena Play!​

Video