Antena Căutare

Alina Dincă e concurenta de la „X Factor” care a născut discuții aprinse între Delia și Florin Ristei: „Îmi e ciudă”

Alina Dincă are 30 de ani și este antrenor vocal. De data aceasta, tânăra și-a dorit să experimenteze emoțiile scenei, în calitate de concurentă în sezonul 9 al emisiunii „X Factor”.

Alina Dincă e concurenta de la „X Factor” care a născut discuții aprinse între Delia și Florin Ristei: „Îmi e ciudă” Galerie
Alina Dincă, în sezonul 9 al emisiunii „X Factor”

Sezonul 9 al emisiunii „X Factor” poate fi urmărit vinerea, de la ora 20:30, la Antena 1!

Când Alina Dincă și-a făcut apariția pe scenă, surpriza a fost mare pentru Loredana, căci cele două se cunosc de ceva timp.

„Cum ai curajul să vii drept concurentă?”, a întrebat jurata celui mai îndrăgit show muzical de la Antena 1.

Alina Dincă a făcut spectacol pe scena X Factor

„Mi-am dorit mult să văd cum este și de partea cealaltă. Îmi doresc foarte, foarte mult să transmit și eu emoția pe care o simt de atâta timp și nu am avut ocazia să o transmit, de atâta timp”, a dezvăluit concurenta, puțin emoționată, dar dornică să facă spectacol pe scena „X Factor”.

citește și: Ana Maria German a prins aripi la „X Factor”! Tânăra a impresionat până la lacrimi juriul: „O să cânt ce a mai rămas din mine”

Tânăra a interpretat piesa „Love On The Brain” a celebrei artiste Rihanna și a cucerit publicul instant. Jurații au urmărit-o cu maxim interes, căci vocea sa electrizantă a transmis emoție în stare pură!

A demonstrate că are o voce puternică și o atitudine de star, motiv pentru care jurații „X Factor” nu au9 avut decât cuvinte de laudă la adresa ei. Ba mai mult decât atât, între Delia și Florin Ristei s-au născut și discuții aprinse, căci amândoi și-au dorit s-o aibă în echipa lor.

citește și: Robert Botezan a fost marea surpriză de la „X Factor”! Și-a compus singur piesa „Lucifer”. „Mi-a plăcut tot la tine, ești pachet”

„Felicitări, ești în bootcamp”, a anunțat-o Delia, devenită mentor pentru Alina Dincă.

„Îți dai seama că îmi e ciudă. Până acum nu am un grup despre care pot spune sigur că vor câștiga X Factor”, a mărturisit Florin Ristei.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 4 din sezonul 9 „X Factor” de la Antena 1 ca să savurezi momentul!

Bianca Ionescu, concurentă X Factor: ”Îi mulțumesc lui Ștefan că nu m-a lăsat să mă arunc în prăpastie. Eram pe lângă pi... Andrei Horjea a demonstrat la „X Factor” că are șanse să ajungă un star! „Am știut că viața mea va începe de acolo”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x