Live acum
Prime Time 20:45Observator - Editie Speciala

Atenție, apariție de infarct! Marina Vlad: ”Sub duș cânt Coace, Doamne, prunele!”

Ca și mulți alți concurenți, Marina Vlad a cântat de mică. A urcat și pe podiumurile de prezentare, a făcut parte și din trupe. Dar avea nevoie de o confirmare, așa că a venit la ”X Factor” pentru a se ”bucura de moment”, așa cum spune ea. ”Jurații sunt cei mai frumoși oameni!”

”Cei mai frumoși oameni din lume sunt jurații X Factor. Sufletește vorbind!”, spune Marina. Și noi o credem!

andreilupu.ro

Deși era obișnuită cu ”cântările”, făcând parte din trupe și având la activ câteva ”coveruri”, Marina Vlad avea nevoie de confirmarea unor jurați. ”Am venit la X Factor pentru a mă bucura de moment. Acesta a fost singurul gând atunci când am urcat pe scenă”, spune. A atacat ceva ”greu”, Alicia Keys, ”Fallin” și a convins! ”Cel mai tare moment de la X Factor a fost atunci când i-am cunoscut pe jurați!”, adaugă ea.

Atenție, apariție de infarct! Marina Vlad: ”Sub duș cânt Coace, Doamne, prunele!”

Recunoaște că n-a fost totul numai lapte și miere. A primit ”Nu” de la Delia, iar Ștefan Bănică i-a spus că nu transmite emoție. Întrebată ce va face după terminarea acestui sezon, Marina, olteanca, spune că va rămâne în muzică. Și recunoaște că atunci când se află sub duș cântă ”hit”-ul lui Petrică Mâțu Stoian, ”Coace, Doamne, prunele!”

Denis Costea a crescut! După ce a terminat... pizza, vrea să termine... Conservatorul!​

Video