Cezar Ouatu, show GRANDIOS la „X Factor” din Marea Britanie! Juriul s-a ridicat în picioare să-l aplaude

Cezar Ouatu a reușit să aducă un nou motiv de bucurie României, după ce i-a lăsat mască pe jurații emisiunii „X Factor” din Marea Britanie!

Cezar Ouatu a reușit să aducă un nou motiv de bucurie României, după ce i-a lăsat mască pe jurații emisiunii „X Factor” din Marea Britanie!

A pășit timid pe scenă și celebrul Simon Cowell l-a întrebat cine e, de unde vine și...i-a urat succes! S-a făcut liniște și primele note muzicale din celebra „Nessun Dorma” a lui Puccini s-au auzit în platou.

CEZAR OUATU LA X FACTOR MAREA BRITANIE. Câteva secunde mai târziu, publicul a rămas mut de uimire, iar juriul a început parcă să-l soarbă din priviri pe Cezar Ouatu, care a cântat într-o manieră spectaculoasă, alternând vocea de tenor cu cea de contratenor!

CEZAR OUATU LA X FACTOR MAREA BRITANIE. A fost un un show de zile mari, iar pe chipul juraților „X Factor” Marea Britanie s-a văzut surpriza!

Nu în fiecare zi un artist român este aplaudat de celebrul Robbie Williams sau Simon Cowell! La scurt timp după audiție, clipul video cu superbul moment a ajuns pe internet și a devenit viral, adunând zeci de mii de vizualizări! Mulți s-au întrebat apoi dacă nu cumva Cezar Ouatu este următorul Pavarotti!

Urmărește clipul video de mai sus ca să vezi ce show a făcut Cezar Ouatu la „X Factor” Marea Britanie!

Ultimele știri