XFactor

Vezi ediţiile integrale pe AntenaPlay!

Delia, interviu de suflet chiar de ziua ei. Jurata "X Factor", despre cadoul care a impresionat-o, dar şi despre lucrurile care o fac fericită: "Am o poftă nebună de viaţă"

 

Delia a făcut declarații despre dorințele pe care și le punea, de ziua ei, în copilărie, atunci când suflă în lumânările de pe tort. Un interviu, inedit, acordat la Antena Stars, scoate la iveală omul împlinit, care se bucură de viață și de echilibru pe plan personal, dar și profesional.

“Un cadou special pe care mi-l aduc încă aminte sunt o pereche de bocanci pe care mi-i doream foarte mult acum mulţi ani. Am fost optimistă de mică şi totul s-a întâmplat fix aşa cum mi-am imaginat. Nu m-am minunat niciodată de tot ce am primit de la viaţa pentru că am muncit foarte mult. Am fost mereu pe fugă, aşa că nu am avut timp să mă mândresc cu tot ce am realizat. Mi s-a părut firesc cumva", a spus Delia. 

Cât despre petrecerea pregătită şi vacanţa din care tocmai s-a întors, jurata de la X Factor a fost darnică în detalii: 

“Petrecerea a fost una aşa cum mi-am dorit, a început devreme şi s-a terminat devreme. Abia ajunsesem din Thailanda, unde a fost extrem de frumos. Şi nu m-am gândit la absolut nimic în această vacanţă, nici măcar la petrecerea mea. Chiar aveam nevoie de asta. E tare bine să nu ai planuri”.

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Show este oferit de partenerul Orange, live, si pe aplicatia XFactor de iOS si Android!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Nu pierde cele mai tari editii X Factor! Le poti urmări LIVE oricand pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT. Intră acum!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe