XFactor

Vezi ediţiile integrale pe AntenaPlay!

VIDEO. Distracţie de zile mari şi muuuuultă iubire la petrecerea DELIEI. Imagini de senzaţie de la ziua juratei de la X Factor!

 

Petrecere mare în showbiz-ul românesc. Delia a împlinit 36 de ani şi a sărbătorit cum numai ea ştie. Zeci de vedete şi prieteni de-ai artistei s-au strâns pentru a-i ură "La mulţi ani!" juratei de la "X FACTOR"

Aşa cum ne-a obişnuit, Delia are parte de cele mai tari petreceri. Jurata X Factor a sărbătorit şi de data asta în stil mare cu toţi cei dragi, iar imaginile fac furori pe INSTAGRAM. 

După o vacanţă exotică, artista şi soţul ei au revenit în România unde s-au pus pe petrecut iar în clipele de linişte, cei doi nu s-au sfiit să îşi arate iubirea. La un moment dat, se poate vedea cum vedeta este ținută strâns în brațe de către Răzvan, iar zâmbetul de pe chipul Deliei trădează faptul că nu-și mai încăpea de fericire.

 

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Show este oferit de partenerul Orange, live, si pe aplicatia XFactor de iOS si Android!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Nu pierde cele mai tari editii X Factor! Le poti urmări LIVE oricand pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT. Intră acum!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe