Antena Căutare

Finala X Factor 2020. Cine este Andrada Precup, câștigătoarea sezonului 9! Cu ce a impresionat publicul

Andrada Precup a câștigat finala X Factor 2020, sezonul 9, însă foarte puțini știu cine este, defapt, tânărat care a impresionat telespectatorii cu vocea ei de aur.

Andrada Precum si Stefan Banica pe scena X Factor Galerie
Finala X Factor 2020. Cine este Andrada Precup

În audiții, Andrada Precup s-a făcut remarcată datorită timbrului său vocal, care a lăsat jurații cu gura căscată. În cea de a doua ediție din sezonul 9 "X Factor", Andrada Precup a cântat melodia “Proud Mary”, interpretată de Tina Turner, atunci a fost momentul decisiv pentru cel care urma sa îi devină mentor.

Ștefan Bănică a fost cucerit din prima de vocea ei de aur și nu a mai stat pe gânduri, juratul a luat-o imediat în echipa lui, care avea mai târziu să fie cea câștigătoare.

La cei 17 ani, Andrada Precup este o adolescentă nevăzătoare, însă a reușit să ridice publicul în picioare și să facă show pe scena "X Factor" încă din audiții.

Tânăra a studiat muzica la Colegiului Național de Muzică George Enescu, dar și-a dat seamă că drumul spre succes nu este atât de ușor. Aceasta a mai participat și la alte emisiunii TV, însă de data aceasta a venit cu speranța că va câștiga și a câștigat. Deși s-a născut nevăzătoare, Andrada a fost înzestrată cu o voce superbă și de invidiat.

Citește și: Finala X Factor 2020. Andrada Precup, moment care i-a emoționat până la lacrimi pe privitori. „Ești de o delicatețe rară”

Cu ce a impresionat publicul Andrada Precup

În sezonul 9 "X Factor" competiția a fost una strânsă. Cei care au luptat pentru marele premiu au fost Super 4, Adrian Petrache, Sonia Mosca și Andrada Precup, însă câștigător a fost nominalizat doar unul.

Andrada Precup a câștigat finala show-ului "X Factor" și premiul în valoare de 50.000 de euro. Aceasta a impresionat jurații, cât și o țară întreagă prin vocea ei fantastică, care transmite cele mai multe emoții.

Concurenta are de-a dreptul o vocea de aur, pe care Ștefan Bănică a observat-o încă din prima clipă. Andrada a trecut cu bine peste audiții și Bootcamp, iar timbrul ei vocal a înduioșat telespectatorii.

În finală, Andrada Precum a realizat un moment spectaculos, care i-a emoționat până la lacrimi pe privitori. Aceasta a cântat o piesă compusă de Ștefan Bănică „Mama”, iar melodia a reușit să aducă lacrimi în ochii mamei sale, care a fost extrem de emoționată de mesajul piesei.

Citește și: Finala X Factor 2020. Andrada Precup și Ștefan Bănică, show total pe scenă: „Este o performanță care te lasă fără cuvinte”​

Ștefan Bănică a menționat de mai multe ori că Andrada ar trebui votată datorită talentului ei, nici de cum din alt motiv, iar publicul asta a făcut, au votat cea mai bună voce din concurs.

Ești de o delicatețe rară. Tot momentul a fost ca un fulg de nea. A fost minunat! Superb și extrem de emoționant”, i-a mărturisit Delia Andradei, în timp ce Florin Ristei a spus că ar fi votat-o și el, dacă se afla acum în fața televizorului.

Andrada Precup și-a făcut mândru mentorul, iar acesta a ținut neapărat să îi spună câteva cuvinte. "Sunt extrem de mândru de tine și indiferent de rezultat te iubesc infinit. Andrada este un artist." Ștefan Bănică și-a încurajat concurenta până în ultima clipă, iar roadele muncii lui au fost evidente în finala "X Factor."

Finala X Factor 2020. Cine este marele câștigător al sezonului 9... „X Factor” a fost lider de audiență! Marea finală și-a desemnat câștigătorul și spectacolul a fost la superlativ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x