Antena Căutare

Finala X Factor 2020. Andrada Precup și Ștefan Bănică, show total pe scenă: „Este o performanță care te lasă fără cuvinte”

În Finala X Factor 2020 Andrada Precup a cântat împreună cu Ștefan Bănică o piesă sensibilă. Cei doi au reușit să creeze un moment memorabil, demn de marile concerte.

Andrada Precup, cântând la pian împreună cu Ștefan Bănică Galerie
Andrada Precup și Ștefan Bănică, duet de excepție în FInala X Factor 2020 | A1.ro

Ștefan Bănică și Andrada Precup au adus în Finala X Factor 2020 un show total, au transmis emoție, au cântat la pian și au creat un moment care va rămâne în sufletele oamenilor. Andrada Precup și Ștefan Bănică au interpretat piesa „Let it be” în Finala X Factor 2020.

Pentru prima dată Andrada Precup a fost acompaniată de un band live. Tânăra a venit cu ideea să cânte și la pian, iar Ștefan Bănică s-a simțit onorat să facă și el același lucru. Artiștii au cântat la 2 piane și pe parcursul piesei au transmis și emoție și energie.

Andrada Precup și Ștefan Bănică, moment de excepție în Finala X Factor 2020

Încă de la repetiții, Andrada Precup și Ștefan Bănică au creat o legătură care s-a văzut apoi pe scenă:

„Nu m-am gândit niciodată că o să cânt pe aceeași scenă împreună cu Ștefan. Sunt uimită și în același timp și foarte fericită. Ștefan e un om lângă care te simți în largul tău. Am creat o legătură cu Ștefan, mă simt protejată”, a spus Andrda Precup la repetiții.

Momentul din Finală al Andradei Precup cu Ștefan Bănică a fost de excepție.

Delia, despre duetul Andrada Precup-Ștefan Bănică: „Ați strălucit”

„Este o performanță care te lasă fără cuvinte”, a spus Florin Ristei după momentul duetului Andrada Precup-Ștefan Bănică.

Citește și: X Factor 2020. Andrada Precup, singura concurentă care l-a transformat pe Ștefan Bănică din jurat, în spectator

„Ați strălucit. Este un moment demn de Sala Palatului, când s-o putea”, a comentat Delia Momentul.

O poți vota pe Andrada Precup pe tot parcursul emisiunii, prin SMS la 1313 cu textul Andrada. Poți vota o singură dată de pe același număr de telefon doar din România, din rețelele Orange, Vodafone sau Telekom, iar costuș unui SMS este de 1,19 euro cu TVA inclus.

Citește și: Finaliști X Factor 2020. Andrada Precup i-a emoționat până la lacrimi pe jurați. Vezi momentele care au adus-o în Finală

Cel de-al nouălea sezon X Factor a avut toate ingredientele. Se spune de multe ori că acesta a fost cel mai bun, cred că este un X Factor cu totul și cu totul special și datorită condițiilor, dar mai ales datorită concurenților și, de ce nu, și al juriului! O iubesc pe Andrada, pentru mine este mai mult decât un concurent la X Factor, cunoscând-o îndeaproape, pentru mine a devenit o mică lecție de viață!”, a spus Ștefan Bănică la începutul Finalei.

Finala X Factor 2020. Adrian Petrache, moment senzațional alături de Florin Ristei. Loredana a izbucnit în lacrimi... Finala X Factor 2020. Sonia Mosca și Delia, moment magistral în limba română: „Aveți o chimie aparte”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x