Antena Căutare

Finaliști X Factor 2020. Andrada Precup i-a emoționat până la lacrimi pe jurați. Vezi momentele care au adus-o în Finală

Andrada Precup este finalista grupei lui Ștefan Bănică în sezonul 9 X Factor. De-a lungul competiției, tânăra concurentă a reușit să-i emoționeze până la lacrimi pe jurați și pe telespectatori, datorită interpretărilor sale de excepție.

Andrada Precup, îmbrăcată într-o rochie albă, la X Factor 2020 Galerie
Andrada Precup este finalista lui Ștefan Bănică, în sezonul 9 X Factor | A1.ro

Andrada Precup a venit în audițiile X Factor 2020 cu o melodie energică și l-a ridicat în picioare pe Ștefan Bănică, juratul care avea să-i devină mentor în concurs și care i-a oferit cel de-al patrulea DA, trimițând-o direct în Bootcamp.

„Cred că Dumnezeu, în schimbul deficienței mele mi-a dat acest har de a cânta și de a bucura sufletele oamenilor”, a spus Andrada Precup, care este nevăzătoare, însă are o voce și un auz de excepție.

Citește și: Jurații i-au aplaudat talentul în picioare. Care a fost primul gând pe care l-a avut Andrada Precup când a urcat pe scena X Factor

În Bootcamp Andrada Precup a cântat piesa Lie Ciocârlie într-o manieră proprie, care i-a lăsat pe jurați fără cuvinte.

Jurații X Factor, impresionați de emoția pe care o transmite Andrada Precup pe scenă

„Ce ai făcut tu în momentul ăsta e mai mult decât o demonstrație, în afara faptului că e o evoluție imensă de la audiții până acum. Asta este o piesă-școală, pe care ar trebui să o studieze după varianta ta foarte mulți muzicieni. Eu nu numai că ți-aș da un scaun, dar eu cred că tu trebuie să câștigi X Factor anul ăsta”, i-a spus Florin Ristei concurentei Andrada Precup.

Citește și: X Factor 2020. Andrada Precup, moment de excepție în Bootcamp. Ștefan Bănică, emoționat până la lacrimi: „A fost extraordinar”

De asemenea, mentorul său a felicitat-o cu lacrimi în ochi, a îmbrățișat-o și i-a oferit un scaun:

E extraordinar! Mi se întâmplă rar ca cineva să mă facă să mă emoționez atât de tare! E o capacitate rară să transmiți așa ceva. E dincolo de concurs. Ești excepțională. Ce s-a întâmplat acum a fost de 10 ori mai puternic decât a fost la repetiții. Dumnezeu ți-a luat pe o parte și ți-a dat pe alta pentru că ai un auz perfect. Ce ai făcut de una singură, fără niciun instrument… Eu sunt încă șocat”, i-a transmis Ștefan Bănică Andradei Precup.

Andrada Precup, interpretări de excepție de-a lungul sezonului 9 X Factor

În etapa „Duelurilor” Andrada Precup a interpretat piesa „All of me” și a transmis emoția și bucuria de a cânta.

„Aș vrea să-i fac o destăinuire Andradei. Data trecută în Bootcamp ai cântat ultima în seara respectivă și m-ai impresionat atât de tare încât, atunci când m-am urcat în mașină să mă duc spre casă, am simțit nevoia să-mi sun doi dintre prieteni și să le zic prin ce emoții am trecut și cât de tare m-a surprins momentul tău. De atunci am înțeles că tu ai ceva ce mulți și-ar dori să aibă nativ. Tu ai un simț ritmic extraordinar și ai bucuria de a cânta pe care nu o găsești la foarte multă lume. Andrada ești senzațională, felicitări!”, i-a transmis Florin Ristei Andradei Precup.

„Nu ai cântat doar cu vocea! Ai cântat cu sufletul! Ești o artistă extraordinară!", i-a transmis Loredana concurentei X Factor 2020.

Juratul-îndrumător al categoriei de fete de sub 24 de ani a fost emoționat profund de momentul Andradei. „Pentru mine Andrada reprezintă adevărul, muzica cântată cu ochii închiși”, a transmis Bănică.

Citește și: X Factor 2020, Semifinală. Andrada Precup, semifinalista lui Ștefan Bănică, a transmis fiori prin interpretarea ei

Andrada Precup merge în Marea Finală X Factor 2020

În Semifinală Andrada Precup a concurat cu Alexandra Sîrghi la categoria de fete de sub 24 de ani. Felul în care Andrada a interpretat piesa „Killing me softly with his song" i-a convins pe jurați că merită să fie una dintre finalistele X Factor 2020.

Citește și: X Factor 2020, Semifinală. Alexandra Sîrghi, semifinalista lui Ștefan Bănică, a transmis emoție pură cu piesa "Hurt"

În finala X Factor 2020, care va avea loc pe data de 18 decembrie, Andrada Precup va concucura cu Adrian Petrache (din grupa Loredanei), Super 4 (din grupa lui Florin Ristei) și Sonia Mosca (din grupa Deliei).

Nu rata VINERI, Marea Finală X Factor 2020, de la 20:00, la Antena 1!

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO

Ștefan Bănică, Loredana, Delia și Florin Ristei și-au ales concurenții pentru finala X Factor Semifinala, lider de audie... Zi de relaxare pentru concurenții X Factor, înainte de finala de vineri, de la ora 20.30, la Antena 1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x