Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30X Factor

Ioan Gasparovici are numai 18 ani, dar este dovada că esențele se țin în sticluțe mici. Toți au spus că are un potențial enorm

Ioan Gasparovici are numai 18 ani și este din Brașov. Concurentul face muzică de 10 ani, instrument și voce.

Ioan Gasparovici are numai 18 ani și este din Brașov. Concurentul face muzică de 10 ani, instrument și voce.

Antena 1

Sezonul 9 al emisiunii X Factor poate fi urmărit joi și vineri, de la ora 20:30, la Antena 1!

Acesta a venit însoțit la X Factor de verișorul lui, iar pe scenă a urcat plin de încredere, cu o atitudine specifică vârstei.

Întrebat de Florin Ristei cu ce cuvânt ar descrie fiecare jurat, acesta a spus direct și fără menajamente că Ștefan Bănică este dur, Loreana este mămoasă, Delia o profesionistă, iar Florin Ristei, un showman în adevăratul sens al cuvântului.

Ei sunt concurenții din categoria lui Florin Ristei care merg direct în Bootcamp. Juratul X Factor e mentorul grupurilor

Ioan Gasparovici a interpretat în fața juraților piesa Yesterday și a fost acompaniat de Delia și Loredana pe tot parcursul melodiei.Ștefan Bănică: "Te-am ascultat cântând Yesterday și am descoperit sensibilitate și am fost puțin dezamăgit că nu ai putea să fii în echipa mea."

Toată masa juriului a fost de acord că Ioan are un potențial mare și că locul lui este la X Factor.

Loredana: "Îmi place vocea ta, îmi place atitudinea ta, dar vreau să simt mai mult."

Ioan Gasparovici a primit 3 X DA și rămâne pe lista Loredanei.Ei sunt concurenții din categoria Deliei care merg direct în Bootcamp. Jurata X Factor e mentorul grupei "mixt peste 24 de ani"

X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește noul sezon joi și vineri, la ora 20:30, la Antena 1 și pe Antena Play!​​

Video