Antena Căutare

Katarina Dyer, fiica lui Andrei Gheorghe, vine pe scena „X Factor”! Ce a dezvăluit juraților

A avut primul contract cu o casă de discuri la vârsta de 15 ani, iar în această seară, de la 20.30, la Antena 1, Katarina Dyer își încearcă norocul pe scena X Factor!

Katarina Dyer, fiica lui Andrei Gheorghe, vine pe scena „X Factor”! Ce a dezvăluit juraților Galerie
Katarina Dyer, fiica lui Andrei Gheorghe, la emisiunea „X Factor”

Katarina Dyer, fiica lui Andrei Gheorghe, se descrie ca fiind o fire extrem de optimistă și energică, deși în ultimii ani viața sa a fost marcată de mai multe drame și și-a pierdut ambii părinți.

Katarina Dyer, fiica lui Andrei Gheorghe, spectacol pe scena X Factor

”Mama și tatăl meu s-au combinat atât de perfect, n-am mai văzut la doi oameni o asemenea energie! Nimic nu s-ar putea compara cu sentimentul acela. Mama era foarte mult pe partea emoțională și Andrei era foarte amuzant, degajat, era într-un fel ce voiam și eu să fiu! Eram o casă foarte energică, tot timpul se dădeau petreceri, veneau prieteni de-ai lui pictori, scriitori, a fost super plin de viață până în ultimul moment.

citește și: David Adrian Ștefan, cel mai mic concurent de anul acesta, și o americancă de 46 de ani, și-au găsit drumul direct către bootcamp

Ce s-a întâmplat a fost spontan, așa cred că a vrut el, sincer, că el era un om puternic și cu mintea făcea foarte multe lucruri, iar dacă a simțit că asta e timpul, asta a fost”, a povestit Katarina la „X Factor”, care recent și-a pierdut și mama.

Katarina Dyer, fiica lui Andrei Gheorghe, vine pe scena „X Factor”! Ce a dezvăluit juraților

Andrei Gheorghe și Katarina Dyer

Katarina Dyer, fiica lui Andrei Gheorghe

”A murit de cancer acum șapte luni, a dus-o patru ani, a fost foarte puternică, iar piesa pe care o voi cânta era preferata ei, mereu îmi cerea să i-o cânt, iar eu nu aveam chef. M-am gândit să o cânt, poate acum mă aude”, a mărturisit Katarina în fața juraților X Factor.

citește și: David Adrian Ștefan, cel mai tânăr concurent din istorie: ”Mi-am făcut buletinul, apoi am venit la X Factor!”

Cum vor evalua cei patru jurați prestația sa, dar și ce alți concurenți vor urca pe scena X Factor, telespectatorii vor afla în această seară, de la ora 20.30, la Antena 1, într-o nouă ediție a sezonului nouă.

Katarina Dyer, fiica lui Andrei Gheorghe, vine pe scena „X Factor”! Ce a dezvăluit juraților

Jurații emisiunii „X Factor”

Jurații emisiunii „X Factor”

Dacă până acum jurații aflau abia la finalul audițiilor ce grupă le va fi repartizată, în cel de-al nouălea sezon X Factor, difuzat în fiecare vineri, de la ora 20.30, la Antena 1, Loredana, Delia, Ștefan Bănică și Florin Ristei au fost anunțați încă de la început mentorul cărei grupe vor fi, ceea ce îi va face să ia decizii mult mai strategice.

Așadar, în sezonul 9 X Factor, Loredana va fi mentorul grupei de băieți sub 24 de ani, Florin Ristei a primit Grupurile, Ștefan Bănică va căuta factorul X în rândul fetelor de sub 24 de ani, în timp ce Delia crede că are categoria câștigătoare: Mixt este grupul pentru concurenți de peste 24 de ani, iar până acum jurata X Factor a câștigat în ambele cazuri când a mai fost mentorul lor – în 2013, alături de Florin Ristei, iar în 2018 împreună cu Bella Santiago.

David Adrian Ștefan, cel mai tânăr concurent din istorie: ”Mi-am făcut buletinul, apoi am venit la X Factor!”... Ana Maria Roșu are o voce senzațională. Concurenta a cucerit juriul X Factor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x