Antena Căutare

Marta Verrecchia, o voce fenomenală. Concurenta a cucerit juriul X Factor din primele secunde

Marta Verrecchia vine din Italia, are doar 18 ani și a fost însoțită de logodnicul ei, Giovanni, care o susține în toate momentele.

Marta Verrecchia, o voce fenomenală la X Factor, zambeste, are un maieu neagra si o fusta lunga.
Marta Verrecchia, o voce fenomenală la X Factor.

Sezonul 9 al emisiunii „X Factor” poate fi urmărit joi și vineri, de la ora 20:30, la Antena 1

Marta Verrecchia a început să faca muzică în urmă cu 6 ani din întâmplare. Atunci, era jucătoare de volei, dar cânta des. Mama ei a motivat-o în încercarea de a deveni artistă și a susținut-o să își urmeze visul, considerând că este foarte bună la asta.

Tânăra a luat decizia de a abandona voleiul după ce și-a cunoscut intructorul de canto. Din acel moment, Marta a decis că vrea să facă muzică.

Momentul ei din gala X Factor 2020 a fost unul impecabil de la început până la final, chiar dacă a urcat pe scenă cu emoții.

Citește și: Concurentele din categoria lui Ștefan Bănică care merg direct în Bootcamp. Juratul X Factor e mentorul fetelor sub 24 de ani

Marta Verrecchia a oferit momente magice pe scena X Factor

Reacția juriului la prestația Martei a fost evidentă! Ștefan Bănică a aruncat cu foile în aer și a rămas surpirns de momentul oferit. Nu i-a venit să creadă și a considerat momentul fascinant.

"Esti fenomenală! Unele din notele pe care le-ai luat mi-au făcut piele de găină, parcă m-au electrizat. Mulțumesc pentru lucrul asta." i-a mărturisit Ștefan, uluit de momentul artistic al Martei.

Și ceilalți jurați au fost extrem de încântați și au lăudat-o."Marta, bravo, despre asta este X Factor. Felicitări!", i-a spus Delia.

Citește și: Ei sunt concurenții din categoria lui Florin Ristei care merg direct în Bootcamp. Juratul X Factor e mentorul grupurilor​

Marta Verrecchia a ridicat jurații în picioare și a luat 4 de "DA", merge direct în BOOTCAMP.

[ivm guid=rMX9TIrjV5u]

X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește noul sezon JOI și VINERI, la ora 20:30, la Antena 1 și pe Antena Play!​

Mihai Meiroș a venit la X Factor să scape de emoții. Concurentul a ales o piesă extrem de dificilă... Un american și o italiancă au primit bilet spre Bootcamp-ul „X Factor”, sezonul 9...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x