Concurentele din categoria lui Ștefan Bănică care merg direct în Bootcamp. Juratul X Factor e mentorul fetelor sub 24 de ani 

Ștefan Bănică este mentorul fetelor cu vârsta sub 24 de ani în sezonul 9 X Factor. 

Ștefan Bănică - X Factor, sezonul 9

Antena 1

Juratul X Factor a fost impresionat în etapa audițiilor de câteva voci senzaționale și a decis să le ofere șansa de merge direct în Bootcamp.

Acestea sunt concurentele din categoria "fete sub 24 de ani" care au cucerit audiența, au primit 4XDA și merg direct în Bootcamp, acolo unde Ștefan Bănică le va fi mentor.

Citește și: Ei sunt concurenții din categoria Loredanei care merg direct în Bootcamp. Jurata X Factor e mentorul băieților sub 24 de ani

Ioana Ardelean

Ioana Ardelean are 20 de ani și este o fire creativă, marea sa pasiune fiind muzica. La audițiile X Factor 2020, concurenta a cucerit audiența cu vocea sa și a primit 4XDA.

Ioana a interpretat piesa "Still In Love" și a reușit să hipnotizeze audiența cu timbrul ei special, dar și cu frumusețea răpitoare.

"Ai farmec. Ești frumoasă. Ești armonioasa. Ești ceea ce se cheamă acum, în 2020, posibilul prieten din spatele tău, X Factor", a spus Ștefan Bănică.


Sezonul 9 al emisiunii X Factor poate fi urmărit joi și vineri, de la ora 20:30, la Antena 1!

Andrada Precup

Andrada Precup este o bucurie de om, o persoană optimistă și un veritabil exemplu de încredere. Concurenta are 16 ani și o poveste de viață impresionantă.

Andrada este nevăzătoare, dar acest lucru nu a împiedicat-o nicio secundă să trăiască fiecare clipă cu o intensitate greu de egalat.

"Tu cânți ca și cum respiri!", a spus Loredana după ce Andrada Precup și încheiat prestația în etapa audițiilor X Factor 2020.

Pe scena X Factor, concurenta a ales să interpreteze piesa "Proud Mary", iar jurații și publicul s-au bucurat de un moment încărcat de energie și pasiune.


Oana Velea

Are 16 ani și o voce puternică, care i-a surprins pe membrii juriului X Factor. Oana Velea a cântat melodia "Praying", iar prestația ei s-a dovedit a fi una de senzație.

Deși la prima vedere pare o ființă firavă și delicată, Oana Velea este posesoarea unui timbru vocal aparte, iar momentul pus în scenă este dovada că esențele tari se țin în sticluțe mici.

"Ai o forță care e în contrar cu aparența!", a spus Florin Ristei atunci când Oana Velea și-a încheiat momentul.


Citește și: Ei sunt concurenții din categoria lui Florin Ristei care merg direct în Bootcamp. Juratul X Factor e mentorul grupurilor

Ana Paula

Ana Paula a fost magică pe scena X Factor. Tânăra de 19 ani a venit tocmai din Portugalia pentru a impresiona jurații X Factor, iar vocea ei s-a dovedit a fi un de excepție.

La audițiile X Factor 2020, Ana Paula Rada Pantea a ales să interpreteze melodia "Granada", iar performanțele sale nu au putut fi ignorate.

"Ai fost senzațională în această seară, eu cred că meriți un loc în echipa lui Ștefan", a dezvăluit Loredana, încântată de performanțele muzicale ale tinerei.

Concurenta a primit 4XDA și și-a asigurat locul în Bootcamp.


Melania Cuc

Melania Cucu este un om ambițios, dornic să le demonstreze tuturor că este posesoarea unei voci speciale. Concurenta de 19 ani a zguduit scena pe acordurile melodiei "Never Enough".

Deși a fost descurajată în demersul său de a face muzică, Melania a luptat pentru visul său, iar eforturile sale au dat acum roade.

Tânăra a primit 4XDA și aprecierile tuturor celor care au avut norocul să îi vadă prestația pusă în scenă la X Factor.

"Domnul Bănică are un concurent de FINALĂ!", a fost concluzia lui Florin Ristei atunci când a realizat cât de mult potențial are Melania Cuc.


Citește și: Ei sunt concurenții din categoria Deliei care merg direct în Bootcamp. Jurata X Factor e mentorul grupei "mixt peste 24 de ani"

Alexandra Sîrghi

Alexandra Sîrghi nu a fost la prima participare în cadrul show-ului X Factor. Acum în vârstă de 18 ani, concurenta și-a mai încercat o dată norocul pe scenă în urmă cu 4 ani.

Revenirea pe scena X Factor a fost una impresionantă și aplaudată de toți cei prezenți în public. Jurații s-au declarat fascinați de vocea unică a Alexandrei Serenada Sîrghi.

Concurenta i-a dedicat momentul mamei sale, care s-a stins recent din viață, iar prestația a fost una de excepție. Piesa "I Don't Think About You" a fost o alegere inspirată și i-a adus Alexandrei locul în Bootcamp. ​


Marta Verrecchia

Marta Verrecchia vine din Italia, are doar 18 ani și a fost însoțită de logodnicul ei, Giovanni, care o susține în toate momentele.

Marta Verrecchia a început să faca muzică în urmă cu 6 ani din întâmplare. Atunci, era jucătoare de volei, dar cânta des. Mama ei a motivat-o în încercarea de a deveni artistă și a susținut-o să își urmeze visul, considerând că este foarte bună la asta.

"Esti fenomenală! Unele din notele pe care le-ai luat mi-au făcut piele de găină", i-a mărturisit Ștefan.

Momentul ei din gala X Factor 2020 a fost unul impecabil de la început până la final, chiar dacă a urcat pe scenă cu emoții.


Andreea Dobre

Andreea Dobre are doar 17 ani și este din Straja. Este un spirit liber, care adoră natura și adrenalina pare să fie cuvântul care o descrie cel mai bine.

Delia și-a dat seama de emoțiile Andreei și a încercat să o încurajeze: "Hai, cu încredere. Suntem cel mai relaxat juriu din Europa."

Concurenta a pus în scenă un moment de excepție. Aceasta a ales să îi cucerească pe jurați cu o compoziție proprie și a reușit să-i convingă că merită o șansă în concursul vocilor. A interpretat o compoziție proprie și și-a asigurat un loc direct în Bootcamp-ul X Factor.


Andrada Barangă

Andrada Barangă are 17 ani, provine dintr-o familie de lăutari și i-a impresionat pe jurații X Factor cu talentul său.

Tânăra a interpretat piesa „Run To You” și l-a convins pe Ștefan Bănică de faptul că merită un loc în Bootcamp-ul echipei lui.

„Cântă Whitney Houston la un nivel vocal pe care eu nu l-am auzit anul ăsta”, a spus Ștefan Bănică despre prestația Andrei, exprimându-și încântarea referitoare la faptul că tânăra face parte din categoria de vârstă a echipei lui.


X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește noul sezon joi și vineri, la ora 20:30, la Antena 1 și pe Antena Play!​​

Ultimele știri