Mehmet Dural, un nume mare pe o scenă mare. Concurentul simpatic care i-a cucerit pe jurații X Factor

Mehmet Dural are 33 de ani, este din Turcia și de profesie este muzician.

Mehmet Dural are 33 de ani, este din Turcia și de profesie este muzician.

Antena 1

Cântă de la vârsta de 16 ani, dar pasiunea pentru muzică este în sufletul său de când se știe. Mehmet a venit anul trecut în România și a rămas pentru că a fost plăcut impresionat de țara noastră și de oamenii de aici.

Când nu se află pe scene mari, Mehmet cântă în baruri, restaurante și bistrouri.

Ei sunt concurenții din categoria Loredanei care merg direct în Bootcamp. Jurata X Factor e mentorul băieților sub 24 de ani

Mehmet Dural a urcat pe scena X Factor și le-a spus juraților povestea lui. Florin Ristei l-a recunoscut de la sesiuni de karaoke și le-a spus lui Ștefan, Deliei și Loredanei că este un muzician talentat.

Bărbatul în vârstă de 33 de ani a pus în scenă un adevărat spectacol pe ritmurile unei piese celebre, Cennet, iar Delia, Loredana și Ristei s-au distrat de minune de la masa juriului.

Sezonul 9 al emisiunii X Factor poate fi urmărit joi și vineri, de la ora 20:30, la Antena 1!Delia: "Mehmet, îmi place vocea ta, îmi place ce tehnică folosești."

Concurentele din categoria lui Ștefan Bănică care merg direct în Bootcamp. Juratul X Factor e mentorul fetelor sub 24 de ani ​

Curioși să-l audă și cum cântă în limba română, Mehmet le-a spus că poate interpreta piesa Drumurile noastre, iar cei din sală l-au încurajat să o cânte. Ropote de aplauze l-au însoțit pe Mehmet pe tot parcursul interpretării.

Ștefan Bănică: "Nu te cunosc, dar te plac mult."

Mehmet Dural a primit 4 X DA din partea juraților X Factor și merge direct în Bootcamp.X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește noul sezon joi și vineri, la ora 20:30, la Antena 1 și pe Antena Play!​

Ultimele știri