XFactor

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Moment UNIC la X Factor. Semifinaliștii lui Ștefan Bănică au același număr de puncte: „Eu refuz să mai aleg o dată!”

 

Situație nemaiîntâlnită la X Factor. Cei doi semifinaliști din tabăra lui Ștefan Bănică au obținut același număr de voturi. Cum regulamentul spune că cel care poate trimite unul dintre concurenți în ultimul act de X Factor este mentorul, Ștefan Bănică a fost ivitat să facă acest gest. Numai că rock starul a refuzat să o facă: „Eu nu mai fac lucrul ăsta. Am mai făcut-o o dată. Acum refuz”.

Următorul criteriu de departajare a fost numărarea voturilor unice ale fiecărui concurent, iar aici, cel care a câștigat a fost Pierluca Salvatore, care merge în finală.

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Live si pe aplicatia XFactor (iOS/ Android)!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
50 DE ANI DE LA PRIMA ASELENIZARE

vezi mai multe