Antena Căutare

Ne-a făcut pielea de găină, ne-a ridicat în picioare şi ne-a dăruit două momente de senzaţie pe scena X Factor! Ce a făcut Jeremy Ragsdale după ce a aflat că a intrat în finală: "Mi-e friiiig!"

După ce a cântat în lacrimi "Tu eşti primăvara mea" şi cu o emoţie aparte "Unchained Melody", Jeremy a primit aplauzele, dar şi voturile publicului de acasă în semifinala X Factor 

După ce a cântat în lacrimi "Tu eşti primăvara mea" şi cu o emoţie aparte "Unchained Melody", Jeremy a primit aplauzele, dar şi voturile publicului de acasă în semifinala X Factor

Jeremy Ragsdale, care studiază muzica încă de la vârsta de 7 ani, este un profesor de canto din SUA, care s-a îndrăgostit de țara noastră în luna aprilie, iar de atunci a venit de mai multe ori în vizită. ”Am descoperit că dacă învăț limba română, fiind atât de apropiată de latină, mi-ar fi foarte simplu ca apoi să deprind și alte limbi din zonă. În plus, femeile sunt frumoase, aprope că mi-am rupt gâtul pe stradă prima dată când am venit”, a povestit Jeremy.

Mai mult, până și familia sa a început să ia lecții. ”Am o familie mare și iubitoare: Doi părinți care mă susțin, trei surori mai mari și șase nepoței pentru care încerc să fiu un model. Cu toții mă susțin, iar uneori primesc mesaje de la nepoata mea în limba română, așa că mă bucur că pot să îi expun și pe ei la limba și cultura de aici, din România”, mărturisește concurentul nostru.

Iar dacă în prezent are un vocabular format, primele sale interacțiuni din țara noastră nu au mers chiar ca pe roate, iar prietenii încă mai râd de el pentru modul extreme de politicos și literar în care își comandă băuturile în cluburi.

Și chiar dacă îi place să meargă în cluburile de karaoke din București, Jeremy nu uită planul său inițial. ”Planul meu era să vin în România și să învăț despre această cultură nouă pentru mine. Predatul face parte din mine și mereu am visat să pot să împărtășesc experiența mea cu oameni din alte părți și cred că <X Factor> îmi oferă acestă ocazie: eu pot să împărtășesc ce știu cu oamenii care apreciază experiența mea în muzică, iar eu în schimb învăț atât de multe de la românii pe care îi cunosc”, a mai spus americanul.

Fericit că a trecut în ultima etapă de la X Factor, Jeremy a ieşit afară pentru a se bucura de fulgii de nea:

Moment UNIC la X Factor. Semifinaliștii lui Ștefan Bănică au același număr de puncte: „Eu refuz să mai aleg o dată!”... Ad Libitum, Jeremy Ragsdale, Francesca Nicolescu și Salvatore Pierluca  intră în marea finalã ”X Factor” 2017...
Luna Plină în Balanță. Ce schimbări aduce pentru nativi în aprilie 2023
Luna Plină în Balanță aduce multe schimbări pentru nativii în zodiac. Aprilie va veni cu...
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023. Taurii se gândesc la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023 aduce vești bune pentru nativii din zodia Taurului. Aceștia...
Ultimele știri
x