Antena Căutare

Naomi Hedman, pictorial fierbinte în lenjerie intimă. Cum s-a lăsat fotografiată iubita top-model a lui Florin Ristei

Florin Ristei se poate mândri cu una dintre cele mai frumoase iubite. Naomi Hedman este una dintre cele mai superbe femei, iar acest lucru este vizbil din fotografiile ei incendiare de pe rețelele de socializare.

Naomi Hadman si Florin Ristei langa bradul de Craciun Galerie
Naomi Hedman, pictorial fierbinte în lenjerie intimă. Cum s-a lăsat fotografiată iubita top-model a lui Florin Ristei

Naomi Hedman l-a cucerit pe Florin Ristei din prima cu frumusețea ei și talentul, însă ultimul ei pictorial de pe Instagram a fermecat cei 67.000 urmăritori, care au rămas cu gura căscată.

Fosta concurentă "X Factor" impresionează de fiecare dată cu aspectul său plăcut și formele atrăgătoare.

Naomi și Florin Ristei formează unul dintre cele mai frumoase și apreciate cupluri din showbiz-ul românesc, iar artistul se mândrește cu iubita și relația lui, care pare să devină una foarte serioasă.

Citește și: Poza cu Naomi Hedman care i-a încântat pe fanii lui Florin Ristei: "Doi copii obraznici". Cum s-au lăsat fotografiați

Naomi Hedman, pictorial fierbinte în lenjerie intimă

Naomi Hedman a fost surprinsă într-o ipostază sexy, care a pus pe jar tot publicul masculin și a generat foarte multe comentarii pozitive.

Frumosul top-model s-a lăsat fotografiată într-o lenjerie intimă albă, care îi scoate în evidență formele apetisante și corpul perfect. Este evident și faptul că Naomi are și cele mai frumoase trăsături ale feței.

VEZI MAI MULTE POZE CU NAOMI ȘI FLORIN ÎN GALERIA FOTO

Iubita lui Florin Ristei este fotomodel de meserie, iar pictorialele incendiare nu îi sunt străine. Naomi știe cum să pozeze și să își pună într-o lumină bună fiecare parte a corpului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Reacțiile pozitive ale urmăritorilor din mediul online nu au încetat să apară. Aceștia au ținut neapărat să îi mărturisească frumosului top-model că este posesoarea unui corp superb și a unor trăsături spectaculoase.

"Ești superbă!" sau "Una dintre cele mai frumoase femei!", au fost câteva dintre comentariile oamenilor de pe rețelele de socializare.

Ce spune Florin Ristei despre relația cu Naomi Hedman

Florin Ristei a vorbit în exclusivitate pentru a1.ro despre relația pe care o are cu frumosul top-model. Acesta a mărturisit că povestea lor de dragoste a început pe platoul de filmare a show-ului X Factor, însă le-a luat ceva timp să își dea seama că se plac reciproc.

Artistul a mai declarat că și-a făcut curaj abia după etapa de Bootcamp, atunci când Naomi a fost eliminată din competiție, însă acesta nu regretă faptul că au început să vorbească mai târziu.

Naomi Hedman a cunoscut-o și pe mama cântărețului, care i-a arătat câteva fotografii din copilărie cu Florin Ristei. ”Mama i-a arătat poze cum mine foarte vechi și am mâncat varză călită. I-a plăcut.”, a spus el.

Citește și: Exclusiv. Ce spune Florin Ristei despre relația cu Naomi Hedman

"Ar fi putut începe mai repede dacă vreunul dintre noi și-ar fi dat seama că celălalt îl place, dar așa a început exact după ce a ieșit Naomi din concurs. Așa era și moral corect”, a mai mărturisit el pentru a1.ro

ADDA și Andrada Precup au lansat colindul "De Crăciun". Cele două au făcut un duet de excepție... Fotografia Loredanei care a stârnit reacții: „Ești o adolescentă inocentă și fără minte". Cum apare diva...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x