Căutare Live

Exclusiv. Ce spune Florin Ristei despre relația cu Naomi Hedman

Florin Ristei, juratul X Factor România, a vorbit, în exclusivitate pentru a1.ro despre relația de iubire cu frumoasa Naomi Hedman.

Florin Ristei, juratul X Factor România, a vorbit, în exclusivitate pentru a1.ro despre relația de iubire cu frumoasa Naomi Hedman

Antena 1

Dragostea lor a luat naștere pe platourile X Factor, însă fără ca niciunul să cunoască ce sentimente nutrește celălalt.

Și-au luat inima în dinți abia după etapa de Bootcamp, atunci când Naomi nu a reușit să ocupe unul dintre cele trei scaune puse la dispoziție de mentorul său, Delia.

De acolo, relația lor a evoluat în bine. Au decis să-și dea o șansă și nu regretă faptul că nu au ”furat startul”.

Ba mai mult, Ristei a dus-o pe Naomi să-i cunoască mama: ”Mama i-a arătat poze cum mine foarte vechi și am mâncat varză călită. I-a plăcut.”

Citește și: Florin Ristei, la 20 de ani de ”Ea este Dana!”. ”Am plecat de la un karaoke pe plajă, am ajuns jurat X Factor!”

"Ar fi putut începe mai repede dacă vreunul dintre noi și-ar fi dat seama că celălalt îl place, dar așa a început exact după ce a ieșit Naomi din concurs. Așa era și moral corect”, a declarat Florin Ristei pentru a1.ro.

Florin ristei si iubita sa, Naomi Hedman, in timp ce se imbratiseaza dragastos

Florin Ristei, juratul X Factor România, a vorbit, în exclusivitate pentru a1.ro despre relația de iubire cu frumoasa Naomi Hedman

Întrebat cum a primit publicul vestea, fostul câștigător al concursului X Factor România a explicat că a primit multe mesaje frumoase de la prieteni și cei care-l admiră ca artist și om.

"Uite nici aici nu prea ne pasă ce zice lumea, atâta timp cât ne simțim bine. Cât timp nu deranjăm pe nimeni, avem aceleași pretenții și noi. (râde) Totuși, am primit unele dintre cele mai frumoase mesaje de la prieteni sau admiratori.", a completat cântărețul.

Și, dacă în plan personal, lucrurile merg foarte bine între Florin și Naomi, cei doi nu exclud posibilitatea unei viitoare colaborări artistice.

"Dacă reușim să facem ceva mișto, eu zic că da”, spune solistul trupei Freestay.

Pe lângă pasiunea pentru muzică, Naomi Hedman iubește tot ce ține de fashion și chiar activează în domeniul modei. Ea este un fotomodel apreciat și a semnat contracte în timpul petrecut în România.

Ce gest a făcut Florin Ristei pentru Naomi Hedman la audițiile X Factor 2020

Florin ristei si iubita sa, Naomi Hedman, in timp ce se imbratiseaza dragastos

Florin Ristei, juratul X Factor România, a vorbit, în exclusivitate pentru a1.ro despre relația de iubire cu frumoasa Naomi Hedman

Naomi Hedman a pășit neîncrezătoare pe scena X Factor România din cauza că avea probleme cu vocea, pe care o recăpătase cu doar 4 zile înainte de a ajunge la audiții.

Prima sa alegere muzicală nu a impresionat și, la cererea juraților, a hotărât să mai interpreteze o piesă.

Citește și: Ștefan Bănică, Delia, Loredana și Florin Ristei și-au ales concurenții care intră în semifinala X Factor

Pentru că a simțit neîncrederea ei, Florin Ristei a urcat pe scenă și au cântat împreună piesa If I ain't got you. Prezența artistului a ajutat-o să se relaxeze și, la finalul momentului, a obținut 4 de DA.

"Arată de revistă de departe și e frumoasă și de aproape.", spunea Ristei la acea vreme despre cea care acum îi este iubită.

Cum a decurs ultima prestației a lui Naomi Hedman pe scena X Factor 2020

La fel ca în audiții, Naomi Hedman a făcut spectacol în Bootcampul X Factor 2020. Dincolo de vocea specială, costumația aleasă, silueta de invidiat și mișările de dans i-au făcut pe toți să privească momentul ei cu sufletul la gură.

"E atât de mișto, de frumoasă, încât nu mai poți să te concentrezi la cântat.", spunea încântat Ștefan Bănică Jr.

Și Loredana a apreciat prestația superbei mulatre: "Dacă ai fi în echipa mea, te-aș pune pe scaun acum, în clipa asta."

Însă Delia a considerat că drumul lui Hedman în competiție a ajuns la final: "Naomi, în primul rând felicitări pentru seara asta. Ai strălucit. Sunt convinsă că la un moment dat o casă te discuri de te va semna și vom auzi de tine. Sunt 100% convinsă că se va întâmpla asta."

Cum l-a așteptat Gabriela Prisăcariu pe Moș Nicolae! Imagine îndrăzneață la ceas de noapte! Reacția lui Dani Oțil... Jennifer Lopez, așa cum puțini au mai văzut-o. Cum arată fără machiaj și extensii, când petrece timpul cu familia...
Ce înseamnă ora 11:11 în numerologie. Semnificații și curiozități
Dacă vrei să afli ce înseamnă ora 11:11 în numerologie, trebuie să știi că astrele au un...
Horoscopul zilei de 5 octombrie 2022. Gemenii trebuie să trăiască fără regrete. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 5 octombrie 2022 spune că Gemenii sunt genul de persoane care nu se uită...
Parteneri
Pui cu sos de ardei portughez, perfect pentru un prânz în familie
Catine.ro
Ultimele știri
x