XFactor

Vezi ediţiile integrale pe AntenaPlay!

Olga Verbițchi, schimbare uimitoare de look odată cu lansarea piesei "Coco Bongo"! Fosta câştigătoare de la X FACTOR are succes imens în străinătate: "Mă bucur că am ajuns să fac ce îmi place"

 

În urmă cu aproape doi ani, o puştoaică păşea cu emoţii mari dar speranţe imense pe scena X Factor. Încă de la primele acorduri, Olga Verbiţchi i-a cucerit pe juraţi iar Carla's Dreams a luat-o sub aripa să, lucru ce i-a adus trofeul atât de mult râvnit

Succesul tinerei nu a întârziat să apară, iar Olga a lansat, de curând, piesa "COCO BONGO", o colaborare de zile mari cu DJ Sava. 

 

"Am zis de la început că i se potriveşte această piesă Olgai. Ea a sunat cel mai bine dintre toate celelalte artiste. Melodia se bucura de un mare succes în afară, în Spania, în Rusia", a spus DJ Sava la "Prietenii de la 11". 

"Viaţa mea de după X Factor s-a schimbat enorm... E super tare, mă bucur că am ajuns să fac ce îmi place într-un timp atât de scurt. Nu m-aş fi gândit niciodată că o să lucrez cu DJ Sava, dar iată că se poate. E mai complicat puţin cu şcoala, sunt în clasa a XI-a, nu ştiu dacă să mă mut în Bucureşti...", a povestit Olga.


 

Nu ratati reactiile juratilor in exclusivitate pe AntenaPlay!
Daca ati ratat la televizor momentul jurizarii, discutiile dintre jurati sau reactiile acestora va invitam pe https://antenaplay.ro/xfactor​ sa le urmariti in exclusivitate!

Show este oferit de partenerul Orange, live, si pe aplicatia XFactor de iOS si Android!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din X Factor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xfactor şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/xfactor.romania/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/thexfactora1. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/xfactor.romania

Nu pierde cele mai tari editii X Factor! Le poti urmări LIVE oricand pe AntenaPlay: https://goo.gl/bt71XT. Intră acum!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe