Antena Căutare

Tănăsoiu Alexandra, revenire cu emoții pe scena X Factor! "Ce-i colajul ăsta, mă?"

La 17 ani, Tănăsoiu Alexandra, este deja obișnuită cu scena și lumea muzicii. Tânăra a fost și acum doi ani la X Factor, ba chiar, a făcut parte și dintr-o trupă.

La 17 ani, Tănăsoiu Alexandra, este deja obișnuită cu scena și lumea muzicii. Tânăra a fost și acum doi ani la X Factor, ba chiar, a făcut parte și dintr-o trupă.

A venit la X Factor alături de iubitul său, și el concurent în noul sezon X Factor, și speră că va da lovitura. Cei doi au venit impreuna dar... cumva despartiti, ambii luptand pentru o cariera solo.

Tânăra este pregătită să îl dea gata pe Ștefan Bănică și se pare că îi iese, de la primii pași pe scenă.

"Interesantă apariție. Atât am avut de spus!", a exclamat artistul.

Alexandra a optat pentru un Mash-Up care însă nu i-a pus vocea în valoare pe cât și-ar fi dorit. Jurații s-au arătat dezmăgiți, cel puțin la prima vedere.

Aceștia au considerat că merită să meargă mai departe. Așadar, Alexandra a primit o nouă șansă și s-a calificat în următoarea etapă X Factor. Astfel continuă să viseze la marea finală! A primit 3 de DA!

Tudor George Teodor, cu mami la X Factor! Ștefan Bănică nu s-a putut abține:"Domnul profesor era beat când ți-a spu... Modest din fire, nu a avut așteptări prea mari, însă Mihai a ridicat juriul în picioare! "Pentru mine a fost o reve...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x