Antena Căutare

Modest din fire, nu a avut așteptări prea mari, însă Mihai a ridicat juriul în picioare! "Pentru mine a fost o revelație!"

Deşi se consideră o fire pesimistă, Nechifor Mihai Emilian a decis să vină la X Factor, încurajat de mama sa, care l-a susţinut dintotdeauna. 

Deşi se consideră o fire pesimistă, Nechifor Mihai Emilian a decis să vină la X Factor, încurajat de mama sa, care l-a susţinut dintotdeauna.

Tânărul de 21 ani, din Bucureşti, a venit să îşi încerce norocul, cu speranţa că va trece de această etapă. Același lucru spera şi iubita sa, care s-a prezentat în faţa juriului chiar înaintea lui.

Nechifor Mihai Emilian a cântat melodia interpretată de Years & Years - Eyes Shut și a emoționat juriul și publicul. Noi zicem că are toate șansele să-l vedem departe.

Și juriul pare să aibă aceeași părere! Au rămas fără cuvinte: "Pentru mine a fost o revelație!", a spus Delia surprinsă. Iar Ștefan Bănică se pare că este de acord: "Bă băiatule ești o comoară!".

Și ce deznodământ putea avea momentul lui? Jurați în picioare și DA pe linie. Mihai Emilian merge mai departe, alături de iubita sa.

Tănăsoiu Alexandra, revenire cu emoții pe scena X Factor! "Ce-i colajul ăsta, mă?"... Show total! Prima seară magică de X Factor a avut voce, talent, emoție și umor!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x