Antena Căutare

X Factor 2020. Silvia Mitrache are 61 de ani și i-a ridicat în picioare pe jurați: „Sunteți un exemplu pentru toți concurenții”

Silvia Mitrache are 61 de ani, este o  craioveancă stabilită în Italia îndrăgostită de muzică și a venit în sezonul 9 al competiției X Factor să-i dea pe spate pe jurați cu energia ei debordantă. Silvia a cântat, a dansat și a obținut 3 de „Da”.

Silvia Mitrache, într-o ținută nonconformistă pe scena X Factor Galerie
Silvia Mitrache a făcut senzație pe scena X Factor

Sezonul 9 al emisiunii X Factor poate fi urmărit JOI și VINERI, de la ora 20:30, la Antena 1!

De cum a pășit pe scenă, concurenta în vârstă de 61 de ani i-a uimit pe jurați cu stilul său vestimentar nonconformit. Silvia Mitrache a povestit că de-a lungul timpului a cântat pe scene din Italia, Franța, Germania și România.

Concurenta a venit tocmai din Italia pentru a-i încânta pe jurați cu piesa „The Best”.

Silvia Mitrache a făcut show pe scena X Factor: „Excepțional”

În trecut, Silvia a cântat în spectacole cu nume mari ale muzicii românești precum Margareta Pâslaru, Mirabela Dauer sau Angela Similea, și își amintește că a cântat chiar și pentru familia lui Ștefan Bănică.

„Cred că aveați 13-14 ani când eu cântam la un bar aici în București, când ați venit cu mama și tatăl”, i-a spus Silvia Mitrache lui Ștefan Bănică.

Citește și: Alexandra Marin, din casa Mireasa, pe scena X Factor. Ce piesă a interpretat

Jurațiii s-au ridicat în picioare în timpul prestației concurentei.

Îmi pare rău dacă n-am fost când aveam 15 ani în barul respectiv. Noroc că am fost acum și am văzut cu ochii mei. Sunteți un exemplu pentru toți concurenții X Factor care trebuie să vadă ce înseamnă energie, ce înseamnă dăruire, ce înseamnă pasiune. A fost show”, a exclamat Ștefan Bănică.

Silvia, ești artistă. De la felul în care te miști, te îmbraci”, i-a spus Loredana.

Silvia Mitrache a primit trei de „Da” de la Ștefan, Loredana și Delia, ceea ce înseamnă că se află pe lista de așteptare.

Florin și-a motivat votul negativ spunând că nu o vede pe Silvia Mitrache într-un grup, ci mai degrabă solo.

Citește și: Mattia Pedretti, explozie de energie și atitudine pe scena X Factor. Delia: "Aproape că m-am îndrăgostit de tine!"

Doamna a fost forță, cometă. Sper ca alte doamne de vârsta ei să ia un exemplu de la această femeie”, a concluzionat Delia.

X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește noul sezon JOI și VINERI, la ora 20:30, la Antena 1 și pe Antena Play!​

X Factor 2020. Andrada Barangă l-a convins pe Ștefan Bănică de faptul că merită un loc în Bootcamp: „Ești un diamant neș... Ultima ediție de audiții îi ține în șah pe jurații X Factor: ”Nu pot să îi dau Da!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x