Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

X Factor 2020. Marian și Teodora i-au dat pe spate pe jurați cu o interpretare originală a piesei „Billie Jean”: „Excepțional”

Marian și Teodora formează un cuplu și au pășit pe scena „X Factor” ca grup, impresionându-i pe jurați cu o variantă inedită a piesei „Billie Jean".

Marian și Teodora i-au impresionat pe jurați cu vocea și chimia lor

Sezonul 9 al emisiunii X Factor poate fi urmărit JOI și VINERI, de la ora 20:30, la Antena 1!

Marian Stancu și Teodora formează trupa „Hello”, se cunosc de 12 ani și de un an și jumătate formează un cuplu. Este pentru a doua oară când cei doi vin împreună la „X Factor”, după ce au mai fost și în sezonul 5, pe vremea când încă nu erau împreună: „Muzica ne-a unit”.

Florin Ristei: „Așa trebuie să vină un grup la X Factor!"

Înainte de a-și începe prestația artistică, cei doi s-au sărutat, gest care i-a topit pe jurați.

Citește și: Oana și George Indru au interpretat piesa Give In To Me într-o manieră originală. I-au cucerit pe jurați din primele secunde

Marian și Teodora i-au impresionat pe jurați cu o versiune inedită a melodiei „Billie Jean” a lui Michael Jackson.

Bravo pentru alegere. N-am auzit niciodată această variantă în felul acesta. A fost excepțional. Sunt extrem de surprins”, a comentat Ștefan Bănică după ce i-a aplaudat în picioare pe cei doi.

Loredana, vizibil impresionată de prestația lor a precizat că „așa se vine la o audiție”.

Citește și: Zorana Samson, o adevărată apariție pe scena X Factor: "Ești bombiță. Eu nu am mai auzit pe nimeni cu așa un timbru special"

„Vă potriviți perfect. Eu vă felicit pentru cum cântați împreună, dar și pentru dragostea voastră. V-ați găsit”, le-a spus Loredana celor doi.

Și Delia a fost impresioantă de chimia dintre Marian și Teodora.

V-ați privit ochi în ochi, ați fost acolo conectați. Contează mult”, a comentat Delia.

Cuplul a primit 4 de „Da” din partea juraților, ceea ce înseamnă că au trecut direct în Bootcamp, în echipa lui Florin Ristei:

„Bună chimia, bine că ați pregătit un moment și l-ați făcut original, așa trebuie să vină un grup la „X Factor”, a comentat juratul Florin Ristei.


X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește noul sezon JOI și VINERI, la ora 20:30, la Antena 1 și pe Antena Play!​

Video