Antena Căutare

X Factor 2020. Tiny Tigers au pus în scenă unul dintre cele mai energice momente din Bootcamp: "N-am mai văzut o trupă de la ASIA"

Trupa Tiny Tigers este una dintre cele mai omogene și plăcure grupuri din echipa lui Florin Ristei. Acesta au făcut un spectacol remarcabil în Bootcamp cu piesa "Wannabe".

X Factor 2020. Trupa "Tiny Tigers" a facut unul dintre cele mai energice momente de pe scena:"N-am mai văzut o trupă de la ASIA" Galerie
X Factor 2020. Trupa "Tiny Tigers" a facut unul dintre cele mai energice momente de pe scena:"N-am mai văzut o trupă de la ASIA"

Sezonul 9 al emisiunii X Factor poate fi urmărit JOI și VINERI, de la ora 20:30, la Antena 1!

Tiny Tigers e un grup plin de energie format din patru puștoaice extrem de talentate furate de Florin Ristei de pe lista de așteptare a lui Ștefan Bănică: Karina Ștefan (15 ani), Alexandra Căpitanescu (17 ani), Bianca Ionescu ( 17 ani) și Carla Ionita ( 14 ani).

Karina Ștefan vine din județul Timiș și crede ca va câștigat sezonul 9 X Factor. Aceasta a interpretat perfect piesa „If I Ain't Got You” în audiții, iar Florin Ristei i-a mărturisit că deja știe din ce grup o să facă parte.

Alexandra Căpitanescu are doar 17 ani și muzica este cea mai mare pasiune a ei. Jurații au rămas uimiți de talentul ei și au laudat-o în audiții.

Chiar dacă a intrat pe scenă cu foarte multe emoții și a fost întreruptă de Ștefan Bănică, pentru că melodia aleasă nu a fost una potrivită, Bianca Ionescu a mai primit o șansă din partea juraților în audiții.

Deși are doar 14 ani, Carla Ioniță a făcut spectacol pe scena "X Factor" în audiții cu vocea senzațională. Tânăra urmează cursurile Academiei Voltaj și a venit pe scenă alături de Călin Goia.

Grupul și-a schimbat numele de scenă de mai multe ori, însă pe ultima sută de metrii au decis să se numească "Tiny Tigers" . “Pai cum "Tiny Tigers"? Ne chema altfel acum o zi. Acum o zi numele lor era “For Real”.”, a spus Florin Ristei, uimit de alegerea fetelor.

X Factor 2020. Tiny Tigers au pus în scenă unul dintre cele mai energice momente din Bootcamp: "N-am mai văzut o trupă de la ASIA"

Citește și: Momentul Biancăi Ionescu a fost oprit de Ștefan Bănică Jr. Cum a reușit totuși să impresioneze pe scena "X Factor"​

Fetele din Tiny Tigers au încins atmosfera pe scena "X Factor"

Cele patru puștoaice au făcut una dintre cele mai spectaculoase atmosfere de pe scena "X Factor", au avut un moment demn de un concert.

Loredana a fost cea mai încantată de existența și apariția acestui grup. “Una mai energică decât alta. Chiar v-ați găsit fetelor. ”, a marturisit ea.

Fetele au ales piesa "Wannabe" și a fost una dintre cele mai bune decizii, pentru că le-a scos în evidență talentul, timbrul vocal, tempermanentul și energia.

Florin Ristei a rămas plăcut impesionat de momentul grupului și le-a mărturisit că au fost de-a dreptul fascinante. “Nu au avut foarte mult timp pentru a repetat, ne-am văzut pe net foarte mult, am făcut o conferință pe Zoom. Au înțeles din prima ce vreau să fac, le-am explicat, am împărițit piesa și au venit o dată la mine la studio. Doua ore nici n-au avut ce să facă, pentru că au o urechie foarte, foarte bună, se armonizează bine pe voci și au timbre asemănătoare.”, a adaugat juratul.

Delia l-a sfătuit pe Florin Ristei să ia o decizie corectă, însă nici ea nu ar știi ce să aleagă dacă s-ar pune în locul lui. Tiny Tigers au evoluat frumos și în această seară au ocupat un scanu. Acestea au fost puse în locul trupei Rainbow Queens.

Citește și: X Factor 2020. Karina Ștefan i-a impresionat pe jurați cu aspectul ei dulce. Ristei: Te văd într-un grup de tip „Pussycat Dolls”​

X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește noul sezon JOI și VINERI, la ora 20:30, la Antena 1 și pe Antena Play!​

Potrivit regulmentului, cele unsprezece grupuri ale lui Florin Ristei urcă pe scenă, cântă și încearcă să-și convingă îndrumătorul de categorie că merită un loc pe scaun. Ristei decide dacă grupul care se află pe scenă merită sau nu un scaun. Dacă juratul-îndrumător decide ca trupa să ocupe un loc pe scaun, atunci aceasta continuă să se afle în concurs. În momentul în care juratul decide ca trupa să nu ocupe un scaun, atunci aceasta își încetează parcursul în competiție. Doar trei grupuri întră în etapa Duelurilor.

X Factor 3 decembrie 2020. Indru's, prestația peste așteptări care l-a făcut pe Florin Ristei să ia o decizie grea în Bo... X Factor 3 decembrie 2020. Gemenele Conta, cel mai emoționant moment din Bootcamp. I-au cucerit pe jurați din primele se...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x