Antena Căutare

X Factor 3 decembrie 2020. Trupa Rainbow Queens a făcut senzație pe scenă cu piesa "God Is A Woman" în Bootcamp

Membrele trupei Rainbow Queens au făcut spectacol în Bootcamp cu melodia "God Is A Woman". Acestea au impresionat jurații cu ținutele lor și cu timbrele vocale.

X Factor 2020. Trupa "Rainbow Queens" a făcut senzație pe scenă cu piesa "God Is A Woman" Galerie
X Factor 2020. Trupa "Rainbow Queens" a făcut senzație pe scenă cu piesa "God Is A Woman"

Sezonul 9 al emisiunii X Factor poate fi urmărit JOI și VINERI, de la ora 20:30, la Antena 1!

Trupa Rainbow Queens este compusă din trei femei puternice, pregătite să domine scena: Anne Laura Noupadja, Cristina Vasiu și Cristina Gheorghe.

De data aceasta, membrele trupei au venit în Bootcamp cu mai multă atitudine, iar ele cred ca acest lucru le va ajuta să ocupe un loc pe scaun. Acestea și-au ales Rainbow Queens ca și nume de scenă pentru că au un temperament foarte colorat, sunt colorate din punct de vedere fizic și muzical.

Grupul format din cele trei concurente sexy este unul de-a dreptul fascinant. Ele sunt pregătite să impresioneze jurații și să dea jos de pe scaun un alt grup.

X Factor 3 decembrie 2020. Trupa Rainbow Queens a făcut senzație pe scenă cu piesa "God Is A Woman" în Bootcamp

Citește și: X Factor 2020. Anne Laura Noupadja a făcut senzație cu look-ul său, iar Ristei s-a gândit deja la o trupă de fete pentru ea​

Rainbow Queens a generat o avalanșă de aplauze

Încă de când au pășit pe scenă, cele trei concurente au fost aplaudate intes de public, iar intrarea a fost una de-a dreptul spectaculoasa. Ținutele lor au pus pe jar toți concurenții de pe scenă și din culise, până și Loredana a apreciat piesele vestimentare pe care acestea le-au ales în Bootcamp.

Momentul lor a fost unul remarcabil și i-a lăsat pe jurați cu gura căscată, cea mai impresionată a fost chiar Loredana, care a ținut să le felicite pentru performanțele și evoluția lor de pe scena "X Factor".

În seara asta este foarte clară treaba. Foarte, foarte mișto! Îmi place cum v-ați potrivit, sunteți extrem de senzuale, feminine, speciale.”, a marturisit Loredana, încântată și surprinsă de momentul lor.

Citește și: Cristina Vasiu, pe scena X Factor. Prestația care i-a adus un loc pe lista Deliei​

Au existat și jurați care au avut o altă părere despre prestația grupului. “Deși sunteți extrem de frumoase și fiecare cântă bine când este singură, însă nu pot să trec peste faptul că cântați fals.”, a mai spus Ștefan Bănică, care nu a fost deloc impresionat de vocile celor trei.

Florin Ristei a avut de luat o decizie foarte grea și a ales să ridice de pe scaun trupa Trio Eva pentru Rainbow Queens.

X Factor 3 decembrie 2020. Trupa Rainbow Queens a făcut senzație pe scenă cu piesa "God Is A Woman" în Bootcamp

Cine sunt cele trei membre ale grupului Rainbow Queens

Anne Laura Noupadja a venit pe scena "X Factor" singură și a impresionat jurații cu look-ul ei unic. Deși modul în care a cântat nu a fost unul pe placul juraților, Florin Ristei a insistat ca Laura să obțină 3 de „Da” pentru a putea face parte dintr-un grup. Aceasta vine din industria muzicii și are câteva colaborări cu CRBL și DJ Project.

Cristina Vasiu a facut senzație pe scenă în audiții. Ea face muzică de mai bine de 17 ani și este cea mai mare pasiune a ei.

Cristina Gheorghe este o adevărată apariție pe scena "X Factor". Aceasta spune că are și o latură cuminte, dar și una nebună și că este dornică să experimenteze mereu. Concurenta este de meserie "frizeriță", dar spune că povestea ei de viață este în aprență una simplă, dar extrem de complicată în spate.

Citește și: Cristina Gheorghe, o adevărată apariție pe scena X Factor. Concurenta despre care Delia a spus că are un potențial enorm

X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește noul sezon JOI și VINERI, la ora 20:30, la Antena 1 și pe Antena Play!​

Potrivit regulmentului, cele unsprezece grupuri ale lui Florin Ristei urcă pe scenă, cântă și încearcă să-și convingă îndrumătorul de categorie că merită un loc pe scaun. Ristei decide dacă grupul care se află pe scenă merită sau nu un scaun. Dacă juratul-îndrumător decide ca trupa să ocupe un loc pe scaun, atunci aceasta continuă să se afle în concurs. În momentul în care juratul decide ca trupa să nu ocupe un scaun, atunci aceasta își încetează parcursul în competiție. Doar trei grupuri întră în etapa Duelurilor.

X Factor 3 decembrie 2020. Trio Eva, trupa care a impresionat cu voce și coregrafie în Bootcamp. Alegere grea pentru Flo... X Factor 3 decembrie 2020. Alfa Band, posesorii "Wild Card" au făcut spectacol în Bootcamp: "Pentru mine ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x