Live acumObservator 19
Prime Time 20:30X Factor

Cristina Gheorghe, o adevărată apariție pe scena X Factor. Concurenta despre care Delia a spus că are un potențial enorm

Cristina Gheorghe a mărturisit că a venit la X Factor în acest sezon pentru a se descoperi și mai mult decât a făcut-o până acum.

Cristina Gheorghe a mărturisit că a venit la X Factor în acest sezon pentru a se descoperi și mai mult decât a făcut-o până acum.

Antena 1

Sezonul 9 al emisiunii X Factor poate fi urmărit în fiecare vineri, de la ora 20:30, la Antena 1!

Cristina este o adevărată apariție. Aceasta spune că are și o latură cuminte, dar și una nebună și că este dornică să experimenteze mereu. Concurenta este de meserie "frizeriță", dar spune că povestea ei de viață este în aprență una simplă, dar extrem de complicată în spate.

Concurenta în vârstă de 28 de ani a ales pentru momentul ei de pe scena X Factor piesa We Don’t Have to Take Our Clothes Off. A primit aplauze la finalul melodiei și a mărturisit cu ochii în lacrimi că melodia îi este dedicată bunicului său.

Citește și: Ioan Păduraru, actorul de pe scena X Factor. Melodia aleasă de el nu s-a mai cântat până în acest sezonDeși nu are experiență, Cristina i-a emoționat pe toți și a reușit să transmită că pune suflet în tot ceea ce face.

Delia: "Mi se pare că are un mega potențial!"

Loredana: "Are personalitate!"Citește și: Concurentele din categoria lui Ștefan Bănică care merg direct în Bootcamp. Juratul X Factor e mentorul fetelor sub 24 de ani

Concurenta misterioasă a primit 3 X DA din partea juraților X Factor.

X Factor #DENEOPRIT ⏩ Urmărește noul sezon vineri, la ora 20:30, la Antena 1 și pe Antena Play!​

Video