Antena Căutare

Alessandro Dănescu, student la "Aerospațială", cu atitudine de artist și cu o voce grozavă: "Tu ești un fel de geniu?"

Se intitulează Alessandro Dănescu și sparge gheața la masa juriului, care începe să danseze, în cea de-a cincea ediție X FActor din sezonul cu numărul opt. A venit însoțit de sora sa, o susținătoare înfocată, care-i recunoaște și laudă talentul. 

Se intitulează Alessandro Dănescu și sparge gheața în cea de-a cincea ediție X Factor din sezonul cu numărul opt. A venit însoțit de sora sa, o susținătoare înfocată, care-i recunoaște și laudă talentul.

X Factor. Sezonul 8. Ediția 5."Muzica a însemnat totul pentru mine. Niciodată nu m-am lăsat copleșit de eșecuri și într-un final am reușit să am piesa mea proprie. Mă simt mai pregătit ca niciodată", mărturisește Alessandro.

Nu este străin de scenă, și-a încercat norocul și la Eurovision, drept dovadă că pășește încrezător în fața juraților și chiar salută ca un adevărat artist.

X Factor. Sezonul 8. Ediția 5. După o discuție ușor confuză cu privire la pasiunea lui Alessandro pentru avioane, căci e student în anul IV la Politehnică, la Aerospațială, specializarea "echipamente de bord", concurentul e invitat să cânte, nu înainte ca Brenciu să aibă o glumă întemeiată: "Ce ne cânți, "I believe I can fly?".

Mmmnu, n-ai potrivit-o, Horia! Alessandro s-a pregătit pe Bruno Mars și "Uptown funk". Play!

Mihai Bendeac, dezvăluiri în culisele X Factor: ”Eu sunt fiert, am emoții”... Juriul râde copios, Bendeac e pe jos! Victor Macovei și "puștoaicele cu sânge de viperă" au făcut show...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x