Antena Căutare

Charles Driscoll, băiatul blond cu ochi albaștri și-o chitară. Delia: "Presimt că o să fie bun momentul"

Ce băiat! Aaa, să ne adunăm puțin și să vi-l prezentăm așa cum se cuvine pe Charles Driscoll. Are 32 de ani, s-a născut în Michigan și a fost în România în urmă cu ceva ani. În prezent, locuiește în Polonia și s-a arătat extrem de încântat de revenirea în țara noastră.

Ce băiat! Aaa, să ne adunăm puțin și să vi-l prezentăm așa cum se cuvine pe Charles Driscoll. Are 32 de ani, s-a născut în Michigan și a fost în România în urmă cu ceva ani. În prezent, locuiește în Polonia și s-a arătat extrem de încântat de revenirea în țara noastră.

X Factor. Sezonul 8. Ne-a mai spus că a început să cânte muzică gospel în biserici, ca mai apoi să se îndrăgostească iremediabil de chitară. Blond, cu ochi albaștri și cu aer carismatic, Charles a fost o apariție pe scena X Factor.

X Factor. Sezonul 8. Până să înceapă să cânte, Delia a avut un soi de premoniție: "Presimt că va fi bine rău". S-a adeverit sau nu? Ascultați-l pe Charles Driscoll, pe scena X Factor!

Câtă emoție! E ospătăriță și cântă, uneori, la cererea șefului. Casandra Mustață, o fată cu voce de aur... Diana Irimia revine la audițiile X Factor, după ce prima interpretare a creat tensiune între jurați. Brenciu: "Mome...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x