Antena Căutare

La 15 ani, Diana Irimia o "încearcă" pe Whitney Huston, iar emoția își spune cuvântul: "De ce faci asta?"

Diana Irimia are 15 ani și se caracterizează ca fiind o tânără ”surprinzătoare, perseverentă și unică”. Și-a dorit să urce pe scena X Factor pentru a demonstra că esențele tari se țin în sticuțe mici, dar interpretarea ei reușește încă de la început să stârnească reacții din partea juriului.

Diana Irimia are 15 ani și se caracterizează ca fiind o tânără ”surprinzătoare, perseverentă și unică”. Și-a dorit să urce pe scena X Factor pentru a demonstra că esențele tari se țin în sticuțe mici, dar interpretarea ei reușește încă de la început să stârnească reacții din partea juriului.

X Factor. Sezonul 8. Ediția 5. Diana a ales o piesă emblematică a cântăreței Whitney Huston, "I have nothing", pe care o interpretează în stil propriu, cu speranța de a obține votul juraților.

Încă de la primele note muzicale, Delia exclamă: "De ce faci asta, de ce faceți toate asta încă de la început?", referindu-se la acele melisme din voce.

X Factor. Sezonul 8. Ediția 5. Diana pare că dă totul, însă lipsa de maturitate și de experiență nu-i este deloc favorabilă. Mai mult, momentul Dianei aduce multă tensiune între cei patru jurați X Factor.

Ce băieți! Grupul "No Fingerprints" a cucerit juriul cu o compoziție proprie... Zilla Mike, rapper și compozitor, cu versuri din viață: "N-are niciun rost ca la gură să mă cos/Eu o ard mereu aiur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x