Adrian Minune, dezvăluiri intime! Ce face ca să îl placă „gagicile”. „Maneaua este ca o amantă” – VIDEO

Adrian Minune a „dat din casă” și a dezvăluit unde a fost recent într-o vacanță, ce face pentru el însuși, care este cea mai mare bucurie a lui în prezent, precum și cum i-a fost furat un clarinet scump.

Mai întâi, Adrian Minune a glumit că s-a bronzat „în casă, la bec”. Apoi, a dezvăluit adevărul.

„Am fost să ne simțim bine în Maldive, pentru șapte zile. Dacă mai avem 10 – 15 ani de trăit, trebuie să îi trăim așa cum ne dorim. Pentru că toată viața am trăit pentru muzică, pentru fani, restul vieții vreau să trăiesc pentru mine”, a spus Adrian Minune.

Despre clarinetul furat, Adrian Minune a spus că l-a înlocuit și că nu a depus plângere. Ba chiar i-a felicitat pe hoți!

„Asta este! S-a furat, s-a furat! Am cumpărat altul! Fiecare are meseria lui. Hoții au meseria lor, florarii au meseria lor, lăutarii au meseria lor. Trebuie apreciați pentru că și-au făcut treaba bine”, a spus artistul.

Ce face Adrian Minune pentru el și care este cea mai mare bucurie a lui

Adrian Minune a mai spus și că încearcă să aibă grijă de corpul lui, în fiecare zi, dar fără să se spetească să renunțe la „burtică”. A spus cu un zâmbet ștrengar că „se poartă” și că „așa îl plac gagicile”.

„Începând de când te trezești dimineața și până la a te pune în pat și a dormi trebuie să faci câte ceva pentru tine, pentru corpul tău. Face parte din școala vieții. Mai slăbuț nu am fost niciodată. Se și poartă un pic de burtică, pentru că așa mă plac gagicile. Eu nu cred că există cântar să mă cântărească, pentru că eu cântăresc mult mai mult decât arăt”, a spus Adrian Minune.

Artistul s-a fotografiat recent alături de Ion Țiriac și Ilie Năstase.

„Maneaua este ca o amantă. Adică îți place, dar nu vrei să spui”, a precizat el.

„Cea mai mare bogăție acum pentru mine este Sofia, fetița luii Karmen și a lui Bobo. Eu am 46 de ani și sunt un bunic fericit. Ei nu îi trebuie nimic, atât timp cât exist eu și există și tatăl ei, și bunicii din partea băiatului”, a mai spus Adrian Minune.

Fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry va primi despăgubiri semnificative din cauza interviului Prințesei Diana. Ce i s-a întâmplat lui Tiggy Legge-Bourke
Tiggy Legge-Bourke, fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry, va primi...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021. Balanțele trebuie să fie sincere cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021 aduce câteva schimbări în viața nativilor din zodia...
Ultimele știri