XtraNightShow

LUNI-JOI | ora 22.30

Brigitte Năstase face un anunţ şoc! „Ilie Năstase se mută definitiv din România”

 

Brigitte Năstase a supravegheat de pe marginea piscinei bălăceala copiilor veniţi să o sărbătorească pe fiica sa Sara, care a împlinit 11 ani.

Galant, Ilie Năstase i-a trimis fetiţei un buchet de trandafiri cu o fotografie înrămată de pe vremea când formau o familie fericită, dar şi un cadou simbolic: o bancnotă în euro!

Dar să lăsăm copiii în lumea lor minunată şi să vedem care este starea sufletească a lui Brigitte!

Se pare că vedeta trece prin momente destul de dificile. Într-o discuție purtată cu reporterii emisiunii „Xtra Night Show”, aceasta a făcut o mărturisire la care nimeni nu s-ar fi așteptat!

Oare este adevărat că Ilie Năstase vrea să părăsească definitiv România? Află mai multe detalii urmărind clipul video de mai sus!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

💣 Intră pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/CFhrgyC şi urmăreşte online toate ediţiile XTRA Night Show integral.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe