Căutare Live

Carmen Dorobăţ, managerul Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi: "Virusul se va răspândi oricum. Asimptomaticii sunt problema!"

Carmen Dorobăţ, managerul Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi, a vorbit la Xtra Night Show despre pandemia de coronavirus care a lovit omenirea. Într-o intervenție prin Skype, medicul a explicat că nici țara noastră nu va scăpa de răspândirea Covid-19.

”Virusul se va răspândi oricum. Asimptomaticii sunt surse ideale pentru transmiterea infecției”, a explicat medicul Carmen Dorobăţ.

Citește și: Pe 15 mai vom putea ieși din casă! Anunțul făcut de Alexandru Rafila

115 decese provocate de coronavirus în România

Numărul total de decese în țara noastră a ajuns la 115, cifre raportate pe 2 aprilie, de către autorități. Bilanţul îmbolnăvirilor cu coronavirus se ridică la 2738 de persoane. În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 278 de cazuri noi.

Cele mai multe cazuri sunt înregistrate în Suceava - 701, urmată de Bucureşti, cu 505 cazuri. Judeţul Harghita care, conform raportului de la ora 13:00, nu avea niciun caz de îmbolnăvire a anunţat joi după-amiază primul caz. La Terapie Intensivă sunt 78 de pacienţi . Un număr de 267 de persoane au fost declarate vindecate şi externate.

Frații Ristei, primele declarații după eliminarea din Asia Express. Au fost sabotați de blonde?... S-au mărit sancțiunile pentru cei care încalcă Ordonanțele Miliatre. Care este amenda minimă, aplicată din 3 aprilie...
Ultimele știri