Ce a pățit Amalia Bellantoni după ce și-a arătat casa de cinci milioane de euro la TV

După ce și-a prezentat casa în valoare de cinci milioane de euro din centrul Bucureștiului, Amalia Bellantoni, fosta concurentă de la "Chefi la Cuțite" a avut parte de o întâmplare neplăcută.

Amalia Bellantoni și-a găsit mașina vandalizată

Facebook

Amalia Bellantoni și-a găsit mașina vandalizată în parcare. Autoturismul avea parbrizul spart, iar pe el se aflau ouă, pâmânt, dar și un mesaj de amenințare.

”Omul nu mai are voie să aibă o viață privată, nu mai are voie să aibă o stare de bine pentru că se găsește cineva să-ți vandalizeze mașina”, a spus Amalia Bellantoni la XNS.

Citește și: Cum arată casa Amaliei Bellantoni, "Scorpia de la Chefi la Cuţite". Imagini din reședinta ei de lux

”N-am pe cine să bănuiesc. Cei de pe strada Mătăsari nu cred că au stat să cumpere ouă ca să-mi arunce mie pe parbriz”, a afirmat ea.

Mai multe detalii despre acest caz în videoclipul următor:

Cum arată casa Amaliei Bellantoni din inima Capitalei

Locuința Amaliei Bellantoni valorează cinci milioane de euro, datează din anul 1930 și este amenajată în stil sicilian.

„Nu este o casă normală, un apartament sau o vilă, avem o mică structură, o mică Sicilie în centrul Bucureștiului.”, a spus Amalia la XNS despre casa sa.

La fiecare pas, în reședința fostei concurente de la Chefi la cuțite se găsesc obiecte autentice și de efect, specifice Italiei. Multe dintre articolele care îi împodobesc casa sunt realizate de soțul său.

Cine este Amalia Bellantoni

Amalia Bellantoni a făcut show la "Chefi la cuțite", emisiune la care a fost în centrul mai multor situații tensionate.

Cu toate acestea, concurenta a reușit să rămână mult timp în concurs, datorită cunoștințelor "furate" de la soțul său, chef Dominico Bellantoni.

În prezent, fosta stewardesă manageriază împreună cu partenerul său afacerile familiei. Principalul business este restaurantul din inima Capitalei, pe care l-au amenajat în stil sicilian.

Ultimele știri