Live acumObservator 06
Prime Time 20:00iUmor - FINALA

XtraNightShow

LUNI-JOI | ora 22.30

„Este groaznic!”. Se schimbă tot! Ce mesaje a trimis Răzvan Ciobanu înainte de a muri! Au fost dezvăluite abia acum

Au ieșit la iveală ultimele mesaje pe care le-a trimis Răzvan Ciobanu înainte de a muri. Alături de aceste mesaje a apărut și o ultimă fotografie cu designerul în viață.

Au ieșit la iveală ultimele mesaje pe care le-a trimis Răzvan Ciobanu înainte de a muri. Alături de aceste mesaje a apărut și o ultimă fotografie cu designerul în viață.

Dan Capatos a prezentat, luni, ultimele mesaje trimise de Răzvan Ciobanu, renumitul creator de modă, înainte să moară.

Răzvan Ciobanu a trimis aceste mesaje către o persoană duminică, ora 9.00, la începutul ultimei zile lui de viață.

„Este groaznic aici. Groaznic! La Sunwaves. Nu-ți imaginezi. Nici eu nu-mi imaginam. Intuiam, dar chiar așa… Niciodată. Ție ți-ar plăcea, însă”, i-a scris Răzvan Ciobanu unei persoane, dând impresia că nu a participat la eveniment pentru plăcerea lui.

În această conversație, Răzvan Ciobanu a trimis și o fotografie, în care el apare alături de Iulică Cercel și o femeie.

Nota de plată a lui Răzvan Ciobanu fusese deschisă la ora 0.33, ceea ce ar însemna că designerul s-ar fi aflat la festival de muzică Sunwaves timp de nouă ore. Nu se știe clar dacă Răzvan Ciobanu s-a aflat chiar timp de nouă ore la festival, deoarece el ar fi intrat și ar fi ieșit de câteva ori.

Mai multe detalii sunt disponibile în clipul de mai sus din „Xtra Night Show”.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

💣 Intră pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/CFhrgyC şi urmăreşte online toate ediţiile XTRA Night Show integral.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video!