Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

XtraNightShow

LUNI-JOI | ora 00:00

Emily, superba asistentă de la „Acces Direct” a dat cel mai greu examen, în direct, la „Xtra Night Show”!

Emily Burghelea, asistenta Mirelei Vaida de la „Acces Direct”, și-a luat permisul de conducere în SUA, dar nu și l-a echivalat în România. Superba asistentă vrea să dea examenul pentru permis şi aici, iar echipa de la „Xtra Night Show” a pus-o la încercare!

Emily Burghelea, asistenta colegilor de la „Acces Direct”, are 20 de ani și este din Constanța. Tânăra se consideră un trendsetter, fiind pasionată de tot ce înseamnă modă și dezvoltare personală.

Nu are un iubit, dar este pregătită să își găsească unul! Pentru asta, are și o propunere: organizarea unui casting. Cerințele sunt clare: pretendenții trebuie să fie înalți, tineri, frumoși și bogați.

Emily a fost în Statele Unite, unde a filmat pentru un reality numit „Super Talent Agency”. Și-a luat permisul de conducere este ocean, dar nu a apucat să îl echivaleze în România.

Așa că echipa „Xtra Night Show” a pus-o la încercare! Rezultatul, în materialul video de mai sus!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

💣 Intră pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/CFhrgyC şi urmăreşte online toate ediţiile XTRA Night Show integral.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro