Căutare Live

Povestea de viață a lui Robert Sfăt, fiul lui Brigitte! "Mi-au dat niște colegi să trag dintr-o țigarâ, mai specială, să zicem"

Fiul lui Brigitte Pastramă este în scandal cu mama sa, după ce aceasta l-a dat afară din casă. Tânărul a povesti în platoul de la Xtra Night Show care este de fapt, povestea lui de viață.

Fiul lui Brigitte se afla în scandal cu propria mama, după ce aceasta l-a dat afară din casă. ”Până la 13 ani m-a crescut bunica”, a spus acesta.

Fiul lui Brigitte, dat afară din casă de nenumărate ori: "Am mai dormit și pe bancă și la metrou, am dormit pe unde am apucat, nu mi-a fost rușine"

Baiatul a povestit ca a ramas orfan de tată de la vârsta de doi ani. De atunci și până la vârsta de 13 ani ar fi fost crescut de bunica lui, după cum declara Robert la Xtra Night Show., apoi a fost adus la București.

M-am exportat de la Timișoara la București pe la treisprezece-paisprezece ani, când eu aveam ca pasiune sportul. Tânărul susține ca a făcut înot, tenis și karate, iar ajuns la București a început sa practice fotbalul.

Fiul lui Brigitte Pastramă, declarații absolut surprinzătoare despre mama sa! "M-a dat desculț afară din casă"

Tot atunci ar fi apărut și primele probleme între ei.

"Noi suntem o familie cu o genă puțin mai specială. Prin clasa a VIII-a aflat ea că mi-au dat niște colegi să trag dintr-o țigara mai speciala, sa zicem, și s-a supărat foarte tare pe mine. Am intrat într-un anturaj prost. După, mi-am dat seama ca chestiile alea are se fumează te fac fix o canapea și nimic mai mult."

Bombă în showbiz! Brigitte Pastramă a ajuns la Poliție

Tânărul recunoaște că a încercat o scurta perioadă de timp sa fumeze țigări interzise, dar și-ar fi dat seama ca nu este de el și ar fi renunțăt.

Robert a povestit ca a mai stat la Ilie Năstase încă șase luni după ce tenismenul ar fi divorțat de Briggite.

Urmăriți toate declarațiile tânărului, accesând clipul video de mai sus, difuzat la Xtra Night Show.

Fiul lui Brigitte, dat afară din casă de nenumărate ori: "Am mai dormit și pe bancă și la metrou, am dormit pe unde... Flick, prima apariție împreună cu iubita la o emisiune! Cine este și cu ce se ocupă partenera Domnului Rimă! " E pr...
Ultimele știri
x