Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la cutite

O nouă acuzație la adresa polițistului pedofil! Ce faptă cumplită ar fi săvârșit bărbatul!

Vânătoarea lui Eugen Stan, pedofilului din lift, s-a încheiat! România este în stare de şoc!

Vânătoarea lui Eugen Stan, pedofilului din lift, s-a încheiat! România este în stare de şoc!

Potrivit primelor informații, avem de-a face cu un agent la Poliţia Rutieră Bucureşti, acuzat în trecut de cel puţin un atac sexual.

Era poreclit de colegi "violatorul" şi tot ei au fost primii care i-au recunoscut chipul din imaginile care au făcut înconjurul ţării!

Percheziții acasă la pedofilul din Drumul Taberei! Ce au găsit anchetatorii în locuința acestuia

Se numeşte Eugen Stan, are 45 de ani şi este poliţist la Brigada rutieră. Astăzi, sloganul "siguranţă şi încredere" al Poliției Române a fost dărâmat.

Pedofilul din Drumul Taberei, căutat de toţi poliţiştii,este un om al legii. La primele ore ale dimineţii, poliţiştii de la Brigada Rutieră l-au predat pe Eugen Stan colegilor de la criminalistică.

Poliţistul, care are un copil din prima căsătorie, şi-a recunoscut fapta şi, mai mult, ar fi spus la audieri că „de ani de zile iubește copiii”.

Dezvăluirea momentului despre pedofilul din Drumul Taberei! Administratorul blocului în care au fost agresați copiii a mărturisit un detaliu total neașteptat!

Tot atunci la sediul Poliţiei au ajuns şi rudele copiilor agresaţi. Toţi revoltaţi.

În jurul orei 17,00 inculpatul a fost dus la locuinţa lui din Măgurele pentru ca poliţiştii să-i percheziţioneze casa. Cât a durat percheziţia, vecinii agresorului şi-au dat drumul la gură și astfel au ieșit la iveală noi detalii despre acest caz al pedofilului din Drumul Taberei!

Ceea ce este cu adevărat cutremurător este faptul că bărbatul ar fi acuzat și de viol și întrebarea ce stă pe buzele tuturor este mai mult decât evidentă: „Cine l-a ascuns sau l-a protejat pe polițistul pedofil?”

Video