Live acumObservator 06
Prime Time 20:25Chefi la cutite

XtraNightShow

LUNI-JOI | ora 00:00

Liviu Vârciu, scos din faliment de iubita lui: ”Eram disperat, mi-era rușine, era prima oară în viața mea...”

Liviu Vârciu este producător de film. Alături de o echipă profesionistă, artistul spunecă a creat unul dintre cele mai bune filme de comedie din România. Însă arta cere sacrificii și bani! Iubita lui Liviu, Anda, a făcut un gest impresionant pentru- a-l ajuta să termine proiectul.

Publicul îl cunoaște ca solist și concurent veteran la ”Te cunosc de undeva!”, însă Liviu Vârciu este și actor, producător şi scenarist pentru pelicula ”Zăpadă, ceai şi dragoste", pentru care filmează zilele acestea alături de Dorian Popa şi Sali Levent.

La un moment dat, cheltuielile au depășit cu mult bugetul alocat proiectului. Aflat în impas, Liviu Vârciu nu mai avea de unde să își plătească echipa. Pentru a-l ajuta, iubita lui, Anda, a făcut un gest remarcabil: și-an vândut casa, iar banii i i-a dat lui.

”Toți prietenii mi-au spus să nu îmi bag banii în film. Anda a făcut un gest mare, mi-a demonstrat, din nou, cât mă iubește. Pentru că m-a văzut disperat, terminat, mi-era rușine de toți prietenii mei pe care i-am băgat în fimul ăsta și nu aveam cum să-i plătesc. Nu mai știam ce să mai fac, era prima oară în viața mea... eu am datorii de când mă știu, am credite de când aveam 16 ani”, a povestit Liviu Vârciu.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din XTRA Night Show nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/xtranightshow/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/XtraNightShow/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/unshowpacatosa1.

💣 Intră pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/CFhrgyC şi urmăreşte online toate ediţiile XTRA Night Show integral.  📲 Accesează şi tu cea mai mare platformă video! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro