Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Brigitte, despre presupusa aventură a lui Florin Pastramă: "Am probleme cu inima. Puteam să mor!"

Brigitte a vorbit la Xtra Night Show despre presupusa femeie din viața lui Florin Pastramă. ”Am proleme cu inima. Puteam să mor! Am trăit cu ideea că are o amantă”, a declarat aceasta.

Brigitte și Florin Pastramă au fost invitați la Xtra Night Show, unde au dorit să clarifice cele mai recente știri apărute în tabloidele din România.

Printre alte subiecte picante, Brigitte a povestit și câteva detalii despre presupusa aventură a lui Florin Pastramă.

Citește și: Florin Pastramă, despre incidentul din trafic cu Brigitte: "N-am dat în ea, doar am tras-o din mașină"

După un schimb de mesaje între Florin și o fostă iubită, Brigitte Pastramă a vrut să știe adevărul despre trecutul soțului său, iar detaliile pe care le-a descoperit au enervat-o peste măsură.

Aflată în platoul emisiunii prezentate de Dan Capatos, aceasta a recunoscut că situația i-a ridicat numeroase semne de întrebare și a dorit cu orice preț să afle adevărul.

"Eu am trăim cu ideea că are o amantă care nu știe cum să mai scoată bani de la mine", a spus Brigitte în direct la Antena 1.

Vezi mai sus momentul video în care Brigitte încearcă să explice contextul în care Florin Pastramă a dat-o jos din mașină, dar și care a fost adevăratul motiv al conflictului dintre ea și actualul său soț!

Video