Antena Căutare

Liviu Vârciu, karaoke la volan! Băieții de la 3 Sud Est l-au inspirat pe prezentatorul de la "ZaZa Sing". Liviu se antrenează pentru premiera din această seară, de la 20:30

Show-ul de karaoke în care doar versurile contează începe la Antena 1, în această seară. Așadar, în fiecare miercuri seara, de la 20.30, amfitrionul emisiunii „Za Za Sing”, Liviu Vârciu, va aduce în casele românilor voia bună, distracția, dar și competiția.

Show-ul de karaoke în care doar versurile contează începe la Antena 1, în această seară. Așadar, în fiecare miercuri seara, de la 20.30, amfitrionul emisiunii „Za Za Sing”, Liviu Vârciu, va aduce în casele românilor voia bună, distracția, dar și competiția.

În noul show al primăverii concurenții care urcă pe scenă vor cânta și vor demonstra cât de bine știu versurile, nu doar muzica. Iar simpaticul nostru prezentator a început deja antrenamentul.

Cântă de zor la volan, piese care mai de care mai frumoase. Dacă la început se lasă inspirat de piesa celor de la 3 Sud Est, "Cine ești?", Liviu optează pentru piese ceva mai clasice, din repertoriul lui Ștefan Bănică Senior.

Și care credeți că putea fi reacția fanilor? Explozivă. Sute de complimente, pupici, dar și sfaturi prețioase, întrucât acesta se afla la volan.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Liviu Vârciu și Flick își fac farse la filmările „Zaza Sing”: "Nu m-am lăsat mai prejos și i-am turnat și eu ceva p... Karaoke la superlativ! Liviu Vârciu prezintă noul show Za Za Sing şi aduce distracţia şi voia bună în casele românilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Toate inregistrările emisiunii Za Za Sing le găseşti pe Antena Play: https://goo.gl/jykVNn şi le poţi urmări de pe smartphone, tabletă sau computer. Accesează şi tu cea mai mare platformă video! 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x